Spiru Haret nu se supune raportului Ministerului Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spiru Haret nu se supune raportului Ministerului Educaţiei
Spiru Haret nu se supune raportului Ministerului Educaţiei

Deşi Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, a declarat că centrele ID ale Universităţii " Spiru Haret" vor fi desfiinţate, se pare că Universitatea nu se supune raportului.

George Nicolau, purtătorul de cuvânt al Universităţii " Spiru Haret", a declarat pentru NewsIn că raportul întocmit de Ministerul Educaţiei este unul care încalcă legea, motiv pentru care USH nu va pune în practică cerinţele de întrerupere a admiterii pentru învăţământul la distanţă al Universităţii. 

El a mai declarat că USH nu a intrat în posesia raportului final, prezentat, sâmbătă, de ministrul Ecaterina Andronescu în şedinţa extraordinară de guvern şi că universitatea nu a fost contactată de vreun reprezentant al Ministerului Educaţiei.

Duminică, USH a menţionat, într-un comunicat de presă, că nu va sista admiterea universitară, nu va retrage cele 92 de titluri universitare de conferenţiar şi profesor şi nici nu va desfiinţa centrele ID, aşa cum a cerut Ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu.

Mai mult, carta universitară de la "Spiru Haret" a fost anulată, a spus Ministrul Educaţiei, pentru ca regulamentul să fie actualizat, incluzând aici şi stabilirea unei proceduri pentru alegera rectorului.

Mai citiţi şi:

Centrele ID Spiru Haret, desfiinţate. Universitatea nu are încă o poziţie oficială
"Spiru Haret" continuă înscrierile, deşi nu are voie să organizeze admitere
Emil Boc acuză tergiversarea raportului "Spiru Haret"
Procesul "Spiru Haret", amânat pentru că Guvernul nu îl recunoaşte pe rectorul universităţii
Ministerul Educaţiei a propus desfiinţarea învăţământului la distanţă de la " Spiru Haret"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite