Elena Udrea a organizat o excursie pentru 40 de ambasadori, pentru promovarea brandului turistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a organizat o excursie în Transilvania pentru aproape 40 de ambasadori străini în România, ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic.

"Departe de tumultul de la Bucureşti, m-am întâlnit la Sibiu cu aproape 40 de ambasadori străini în România. Aceştia au pornit într-o excursie organizată de MDRT ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic. Pentru ambasadori, o călătorie iniţiatică într-una dintre cele mai frumoase ţări din Europa", scrie ministrul de resort, Elena Udrea, într-o nouă postare pe blogul său.

Potrivit ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, toţi cei care au mers pe Transfăgărăşan i-au spus că acesta poate să devină una dintre cele mai cunoscute şosele transalpine din Europa. "Cineva îmi spunea chiar că în Turul Franţei nu vezi asemenea peisaje precum cele oferite de Transfăgărăşan", spune Udrea.

Ambasadorii au mers sâmbătă la muzeul Astra din Sibiu, la Alba Iulia şi Sighişoara. Duminică vor vizita Râşnov şi Braşov.

"A trebuit să mă despart de delegaţia de demnitari şi să mă întorc la Bucureşti. Am venit pe Valea Oltului şi am văzut derulându-se unul dintre cele mai frumoase peisaje – pădurea şi muntele au în ele ceva sălbatic şi brutal, dar în acelaşi timp atrăgător", afirmă Elena Udrea.

Aceasta mai scrie că ar fi vrut să fie un simplu turist, şi nu neapărat responsabilă de turismul românesc.

"Poţi să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Aş fi vrut să fiu un simplu turist, nu neapărat responsabilă de turismul românesc. Sincer, de mult timp nu mi-am mai dorit ca maşină să meargă mai încet pe şosea în drumul către Bucureşti, dar astăzi, într-o toamnă bacoviană şi atotstăpânitoare, aş fi vrut să mă mai bucur puţin de peisaj", menţionează ministrul.

La final, Udrea îşi îndeamnă cititorii să dea o fugă până la munte, pe Valea Oltului, pe Transfăgărăşan, pentru a se întoarce cu bateriile încărcate.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite