Protestatar în Piaţa Universităţii: “Militez şi pentru românii din diaspora!”. Andreea Pora, luată în colimator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un protestatar monarhist a mărturusit, în Piaţa Universităţii, în cea de-a 12 zi de proteste, că speră să trăiască momentul în care milioanele de români care lucrează în străinătate vor reveni în ţară.

Dă click pe imagini pentru a vedea mesajele din Piaţa Universităţii în cea de-a 12 zi de proteste

image
image
image

„Militez şi pentru românii din diaspora, care au plecat din ţară din cauza voastră, nesimţiţilor. Mă supun doar Majestăţii Sale Regele Mihai I”, a fost mesajul protestatarului.

Nu departe de el, un bătrân a afişat un desen reprezentând vechea emblemă a Partidului Comunist Român, cu următorul mesaj: „PD-L = PCR. Secera e pentru tine! Ne-ai minţit 8 ani de zile”.

Alt cetăţean se plimba cu o pancartă: „Răşinosul analfabet şi mafiot a jurat că apără ţara şi poporul, dar ne-a furat cu tot cu ţară”. Un alt protestatar, îmbrăcat într-un costum de pirat, avea de transmis următorul mesaj: „Azi Unirea. Români, jos piraţii”.

Seara lui Avram Iancu

Circa o sută de oameni veniţi tocmai din Țara Moţilor au început să intoneze vechiul cântec al lui Avram Iancu, revoluţionarul de la 1848 care era supranumit „Crăişorul Munţilor”: „Iancule mare, Bravule tare, Cu noi să fii, Tu însoţeşte, Şi însufleteşte, Pe ai tăi fii”. De asemenea, oamenii au afişat şi un banner cu mesajul: „UDMR – Partid Fascist!”

Andreea Pora, luată în colimator

Protestatarii din Piaţa Universităţii au afişat şi un mesaj ironic adresat jurnalistei Andreea Pora. Pensionarul care a pictat afişul spunea: „Eu sunt milos. Când îl băgăm pe Băsescu în puşcărie, îi dăm şi o colegă de celulă pe cinste: doamna Pora”.

Alte mesaje din Piaţa Universităţii:

“Ultima ofertă a lui Boc pentru pensionari: Vă ajut să daţi colţul pe cale naturală”

„1. Bagonschi, 2. ....”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite