Milionarul Remus Truică refuză să-i dea fetiţele soţiei sale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Truică refuză să-i dea fetiţele soţiei
Remus Truică refuză să-i dea fetiţele soţiei

Irina Truică susţine că soţul său, milionarul Remus Truică, încalcă flagrant deciziile judecătoreşti, întrucât nu a dorit să-i dea cele două fetiţe, în ciuda deciziei Tribunalului Bucureşti.

"Nu ştiu unde sunt copiii. Mi-a spus că sunt cu nişte bărbaţi şi cu bonele. Soţul meu susţine că fetele sunt plecate de acasă. În mod normal ar fi trebui să fie aici (în vila de la Snagov - n.r.). Sper să nu fie cu bona aceea cu fustă scurtă cu care apare prin poze", a declarat soţia milionarului. Irina Truică a venit joi, în jurul orei 16.00, la Snagov însoţită de un executor judecătoresc. Cu puţin timp în urmă, Remus Truică dăduse de înţeles jurnaliştilor că îi va da Irinei cele două fetiţe în vârstă de 7 ani. Truică a admis că s-a văzut de aproximativ şase ori cu Patricia Kass, după ce aceasta a fost invitată de milionar, anul trecut, pentru a cânta la ziua lui. Cu toate acestea, Remus Truică susţine că-şi iubeşte soţia la fel ca în prima zi.

Proces


Irina Truică a mers marţi la Tribunalul Bucureşti pentru a cere să i se recunoască două hotărâri judecătoreşti date în Franţa. Irina Truică a depus patru plângeri penale împotriva miliardarului, pentru că ar fi sechestrat copiii. Tribunalul a decis ca fetiţele să rămână în grija mamei până la soluţionarea procesului de divorţ dintre cei doi. Hotărârea poate fi atacată cu recurs, însă este cu executare.


Poveste de dragoste cu Patricia Kaas

Afaceristul în vârstă de 41 de ani, care a fost angajat şi la Palatul Victoria ca şef de cabinet al lui Adrian Năstase, a intrat în atenţia presei tabloide din România după ce cântăreaţa Patricia Kaas a publicat o carte în care a scris despre o poveste de dragoste pe care ar fi avut-o cu un om de afaceri din ţara noastră.

Yacht de şapte milioane de euro

Remus Truică este posesorul unei adevărate colecţii de maşini de lux, al unui yaht evaluat la şapte milioane de euro, dar şi proprietarul mai multor vile, în ţară şi în Caraibe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite