Milionarul îşi pune banii la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milionarul  îşi pune banii la bancă
Milionarul îşi pune banii la bancă

Românul care a câştigat la loto 7,7 milioane de euro nu are de gând să-şi cheltuiască repede averea. Cristian Valer (29 de ani) a luat legătura cu reprezentanţii unei bănci spaniole pentru a-şi deschide un cont.

Cristian Valer, românul care a câştigat, sâmbăta trecută, 7,7 milioane de euro la loteria spaniolă, spune că s-a decis asupra băncii în care-şi va ţine averea şi că, momentan, nu vrea să cheltuiască sume prea mari.

Citiţi şi:


„Zilele acestea voi avea o întâlnire cu reprezentanţii unei bănci pentru a pune la punct ultimele detalii”, ne-a spus fericitul câştigător, care lucra ca şofer în satul Silleda, provincia Pontevedra, nordul Spaniei.

Obosit de toată forfota creată în jurul său din ultimele zile, Cristian susţine că, odată încheiate ultimele formalităţi cu banca respectivă, va pleca într-o binemeritată vacanţă.

„Abia aştept să se termine totul şi să plec în vacanţă. Au fost nişte zile obositoare pentru mine. Cu siguranţă voi trece şi prin România”, a mai spus românul.

Vestea că el a câştigat marele premiu de la Loteria ”Primitiva” s-a răspândit foarte repede în Silleda şi majoritatea celor care-l cunosc se bucură pentru el.

„Vorbeşte perfect gallega“

Atât spaniolii, cât şi românii care-l cunosc pe Cristian susţin că tânărul de 29 de ani este o persoană serioasă, muncitoare şi liniştită şi cred că acesta va reuşi în viaţă şi ­nu-şi va pierde capul acum, când a devenit bogat.

„«Bilă», aşa cum i se spune lui Cristi, este o persoană liniştită, nu face scandal, ca alţii“, a declarat Marcel Stângă, un amic al lui Cristi.

„M-am întâlnit cu el duminică sau luni şi mi-a zis că nu este adevărat că a câştigat. Probabil i-a fost teamă să nu se afle şi din cauza asta a vrut să ţină ascuns. Oricum, mă bucur pentru el”, povesteşte taximetristul David Puga Garcia (36 de ani). Spaniolul spune despre Cristian că „este un băiat de treabă, serios şi muncitor“.

„S-a integrat foarte bine aici şi vorbeşte foarte bine gallega (dialectul din Galicia). Parcă s-ar fi născut în Galicia. Numai cuvinte de laudă am despre el. Bine că banii au ajuns pe mâinile lui, decât pe ale vreunui alcoolic care să-i toace imediat. Sunt convins că va reuşi în viaţă”, a mai declarat spaniolul.

La început nu a recunoscut

După ce a aflat că este norocosul câştigător al unui premiu în valoare de 7.759.632,54 de euro, Cristian nu a mai ieşit, o perioadă, din casă.

Românul a încercat să-i convingă pe locuitorii din Silleda că nu el este câştigătorul, spunând că a ghicit doar cinci din cele şase numere norocoase.

În cele din urmă, el a recunoscut că este marele câştigător. „Când vezi atâţia bani, îţi este un pic teamă, dar acum nu mai simt nicio presiune. Lucrurile se vor calma cu timpul şi-mi voi relua viaţa obişnuită”, a explicat el, ieri, pentru „Adevărul“.

Românii din Silleda: „Bravo lui!“

„În ultimele zile numai despre el se vorbeşte în Silleda. Eu nu-l cunosc foarte bine, dar din ce am auzit, pot spune că este

image

un băiat liniştit, care-şi vede de treaba lui”, spune Lucica Ciucurovschi (29 de ani, foto), originară din Tulcea. Prietenul acesteia, Marcel Stângă (27 de ani), originar din judeţul Olt, susţine că-l ştie pe Cristian ceva mai bine.

”Noi suntem aici de vreun an. El este de mai mult timp. I se spune ”Bilă”. Ne întâlneam pe stradă, ne salutam, ne mai şi vedeam prin barurile frecventate de români. Este o persoană liniştită, care nu se ceartă aproape niciodată“, spune acesta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite