Mii de ieşeni la târgul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, la deschiderea oficială, oamenii au luat cu asalt standurile de cărţi. Până duminică, iubitorii de cultură îşi pot îmbogăţi biblioteca. Evenimentul mai găzduieşte lansări de cărţi şi reviste.

Zeci de ieşeni au venit ieri la deschiderea primului Târg Naţional de Carte, Muzică şi Film, CAMUFI care se desfăşoară în sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi.

La târgul care se va închide duminică au venit peste 20 de expozanţi de cărţi, CD-uri, DVD-uri şi casete audio. Editura „Adevărul“ participă atât cu titluri renumite din literatura universală, cât şi cu DVD-uri.

Cititorii care nu au reuşit să-şi achiziţioneze până acum toate volumele din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, le pot procura de la târg la preţul de 10,99 lei.

Intrarea liberă

La deschiderea evenimentului au participat sute de vizitatori de toate vârstele. Unii dintre ei au venit doar din curiozitate, alţii în căutarea unor cărţi anume, iar foarte mulţi au luat la pas toate rafturile în căutarea cadoului ideal pentru cei dragi.

„Mi se pare potrivit cadrul ales şi faptul că ai posibilitatea să găseşti nişte cărţi pe care le cauţi de mult timp“, ne spune Olguţa Ciocan, studentă.

Mâine, ieşenii pot lua parte la lansarea a două volume de la ora 17.00, respectiv ora 18.00. Târgul CAMUFI este organizat de AD Media Services şi B2B Agency şi este deschis între orele 10.00 şi 19.00. Intrarea este liberă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite