Mii de cititori la standul „Adevărul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participarea Editurii Adevărul la Târgul de carte Gaudeamus a reprezentat un imens succes. Standul „Adevărului” a fost unul dintre cele mai aglomerate locuri de la Târgul de carte Gaudeamus. Ieri se formaseră cozi chiar şi de 50 de persoane.

 Oamenii stăteau la cozi să-şi ia cele trei volume din colecţia „100 de cărţi fundamentale ale literaturii universale“ – „Notre-Dame de Paris“ şi „Marile speranţe“ volumele 1 şi 2.

Vânzările exemplarelor din această colecţie au avut un trend crescător pe parcursul zilelor târgului. Astfel, miercuri s-au vândut 1.700 de exemplare, joi - 2.200, vineri - 3.200, iar sâmbătă, până la ora 17.00, se vânduseră peste 3.000 de exemplare.

Record la abonamente

După ce şi-au văzut achiziţionate volumele pentru care alţii au stat, joi, la cozi din puterea nopţii, oamenii i-au întrebat pe reprezentanţii noştri ce ar putea face în continuare pentru a-şi întregi biblioteca.

Cea mai bună soluţie pentru a nu rata vreo carte distribuită cu ziarul „Adevărul“ s-a dovedit abonamentul, şi mulţi oameni şi-au făcut pe loc abonamente. O metodă inedită este abonamentul prin SMS: se trimit două SMS-uri şi astfel se achiziţionează un abonament la ziar cu carte pentru o lună.

Această metodă s-a bucurat şi ea de succes, iar firma care gestionează acest serviciu ne-a informat că „Adevărul” a bătut recordul la vânzarea produselor prin SMS dintre toţii clienţii pe care i-a avut.

Literatură şi lux

Cărţile „Adevărul” nu au însemnat numai volume la preţuri accesibile, ci şi Colecţia de lux. Din această colecţie, cei mai vânduţi autori au fost Mark Twain şi James Clavell, după care s-au situat Lev Tolstoi şi Jack London.

În general, oamenii au cumpărat întreaga serie de cărţi a câte unui autor, încântaţi că pot să aibă acelaşi format elegant din scriitorul preferat.

De altfel, standul „Adevărul” a stat în totalitate sub semnul luxului, fiind decorat cu mobilier de la firma Ovo Design. Pe fotoliile luxoase, din piele, cititorii noştri s-au putut delecta cu cărţile „Adevărul” şi au consultat cataloagele cu ofertele editurii.

Informaţii şi abonamente

Pentru orice informaţii legate de cărţile din „Biblioteca Adevărul”, ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00-18.00)

Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul”, în formula „ziar + carte”!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin sms: Trimite două sms-uri cu textul „Biblioteca” pentru a te abona la Adevărul (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul” (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64, 021.407.54.65 sau 021.407.54.66   

Prin  e-mail: abonamente@adevarulholding.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite