Mihaiu: „Nu puteam să blochez avizul benzinăriilor din Deltă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat că ar fi acordat autorizaţie de mediu firmei PSV Company, fosta Petromservice, pentru amplasarea unor benzinării plutitoare în Delta Dunării, la doar o săptămână de la numirea sa în

Acuzat că ar fi acordat autorizaţie de mediu firmei PSV Company, fosta Petromservice, pentru amplasarea unor benzinării plutitoare în Delta Dunării, la doar o săptămână de la numirea sa în funcţia de guvernator al Deltei, Liviu Mihaiu susţine că această decizie nu i-a aparţinut în exclusivitate.

„Dacă am semnat autorizaţia, înseamnă că avea toate documentele în regulă. Eu eram obligat să dau semnătura finală, dacă existau avizul departamentelor de reglementare şi studiul de impact, altfel aş fi riscat să fiu acuzat de abuz în serviciu”, a precizat Mihaiu pentru „Adevărul”.

Totodată, predecesorul său la guvernarea Deltei, Paul Cononov, susţine că dosarul privind acordarea autorizaţiei de mediu benzinăriilor plutitoare ale PSV Company nu a ajuns la el cât timp a avut această funcţie.

Mai mult, Cononov a precizat că ideea amplasării unor astfel de staţii ar fi benefică pentru zonă. „La nivelul Deltei se resimte lipsa unor benzinării. Dacă proiectul este de calitate şi respectă toate cerinţele de mediu, nu ar fi nicio problemă. Ba chiar mă surprinde de ce nu şi-au manifestat şi alte mari companii intenţia de a intra pe acest segment”, a mai spus Cononov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite