Mihai Chiţac s-a prezentat la Penitenciarul Rahova pentru a fi reîncarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chiţac
Mihai Chiţac

Fostul general Mihai Chiţac s-a întors vin, la prânz, la Penitenciarul Rahova, unde a fost consultat de medicul de serviciu, care a stabilit că, din cauza vârstei şi a afecţiunilor de care suferă, fostul general trebuie internat în Spitalul Penitenciar Jilava.

Chiţac urmează să fie transferat în aproximativ o oră, au declarat oficiali din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, citaţi de NewsIn.

Chiţac a făcut o nouă cerere de eliberare pe motive medicale, după ce astăzi i-a expirat perioada de întrerupere a pedepsei. Procesul privind întreruperea executării pedepsei lui Mihai Chiţac este la al treilea termen, stabilit pentru 22 decembrie. Expertiza medicală cerută în acest nou proces nu a fost încă efectuată, iar fostul general, în vârstă de 81 de ani, nu a putut fi operat în cele trei luni, din cauza stării slăbite, a declarat pentru NewsIn săptămâna trecută avocatul Alice Drăghici.

Mihai Chiţac a părăsit, pe 18 septembrie, Spitalul Penitenciar Jilava, după decizia Curţii Militare de Apel prin care i s-a întrerupt pedeapsa pentru Revoluţia de la Timişoara cu trei luni, din motive medicale. Chiţac a spus doar că va merge la spital.

Mihai Chiţac a fost condamnat împreună cu Victor Stănculescu , în 15 octombrie 2008, la 15 ani de închisoare pentru "omor deosebit de grav" în cazul Revoluţiei de la Timişoara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite