Mihai Marinescu, învingător la Macau Grand Prix!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul pilot român Mihai Marinescu a câştigat duminică dimineaţă cursa automobilistică Macau Grand Prix, din cadrul Formulei BMW. Marinescu a plecat din pole position, dar a pierdut

Tânărul pilot român Mihai Marinescu a câştigat duminică dimineaţă cursa automobilistică Macau Grand Prix, din cadrul Formulei BMW.

Marinescu a plecat din pole position, dar a pierdut prima poziţie imediat după start, fiind devansat de danezul Michael Christensen, al doilea pe grilă.

Totuşi, Marinescu nu a cedat, a reuşit să fie mai rapid decât scandinavul şi în turul 6 a reuşit să-l depăşească şi să preia conducerea cursei. La final, românul nu şi-a putut stăpâni emoţia succesului:

„Am plecat de pe partea murdară a pistei şi nu am reuşit să pun puterea maşinii la sol în primele secvenţe ale startului.

Ştiam însă că pot fi rapid, posibilitatea unei victorii la Macau m-a motivat în plus şi am dat totul, am mers la limită. Mi-am îndeplinit un vis, am câştigat la Macau, cea mai dificilă cursă stradală din lume.

Am reuşit să duc tricolorul României pe primul loc şi sunt foarte mândru de această performanţă”, a afirmat proaspătul învingător.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite