Mihai Gâdea: “Vi-i prezentăm pe noii noştri colegi, Oana Stancu şi Adrian Ursu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul "Sintezei zilei" de la Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat în emisiunea sa că, începând cu această seară, va avea doi colegi noi, pe jurnaliştii Oana Stancu şi Adrian Ursu.

"Vi-i prezentăm pe noii noştri colegi de la Antena 3, Oana Stancu şi Adrian Ursu, care până de curând realizau o emisiune concurentă şi pe care sperăm să-i vedeţi mulţi ani de acum încolo. Ne bucurăm că faceţi parte, începând cu această seară, din echipa noastră. Aici e mai greu să se suspende emisiuni", a spus Mihai Gâdea, prezentând venirea lor de la Realitatea TV la Antena 3 ca "transferul Anului 2011 în televiziune".

Emisiunea celor doi jurnaşlişti, "Ora de foc" de la Realitatea TV a fost suspendată la sfârşitul lunii trecute, fără argumente, în urma unei ediţii în care preşedintele PSD, Victor Ponta, a avut un conflict în direct cu preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Invitat şi în seara aceasta la emisiunea lui Mihai Gâdea, Victor Ponta le-a urat şi el bun venit noilor jurnalişti. "Eu am fost ultimul prezent în emisiunea lor de la Realitatea şi primul în emisiunea de la Antena 3", a glumit preşedintele PSD.

Nu a fost dezvăluit încă ce emisiuni vor face Oana Stancu şi Adrian Ursu la Antena 3, care au discutat la "Sinteza zilei" despre evenimentele care au precedat suspendarea emisiunii pe care o realizau.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite