Azi în presă - Mihaela Rădulescu, umilită de colegii de trust (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se ia o campanie antifumat, o vedetă tv cu priză la public şi un minister care finanţează campania, se mixează cu fanteziile unui blogger invenitiv şi cu "graba strică treaba" unor colegi de

Se ia o campanie antifumat, o vedetă tv cu priză la public şi un minister care finanţează campania, se mixează cu fanteziile unui blogger invenitiv şi cu "graba strică treaba" unor colegi de trust, se dă un telefon pentru explicaţii şi după ce se trage linie rezultă: incompetenţă cât cuprinde şi desfinţarea emisiunii.

Respectivul show, de pe postul Antena 2, a prezentat o poză în care Mihaela Rădulescu transmitea un fals mesaj pornografic. Ea a declarat pentru Gândul: "Într-o astfel de situaţie absurdă şi tristă, îmi îndrept spatele şi merg demnă mai departe. E cumplit să fii femeie şi mamă într-un astfel de context, dar rezişti, că doar nimeni n-a învins prostia şi mitocănia, nu? Observ cu bucurie cum nişte oameni inteligenţi şi de onoare au luat o atitudine publică, curajoasă şi fără ezitare în favoarea mea şi le mulţumesc - Răzvan şi Dani de la matinalul Antenei 1, Ilie Năstase şi Amalia, Nadia Comăneci şi alţii... Să contempli spectacolul jignirii sau lovirii unei femei e mai grav decât dacă eşti cel care scuipă".

Pe de altă parte jurnaliştii de la Cotidianul au avut curiozitatea să vorbească şi cu bloggerul Zoso, cel care de altfel modificat mesajul de campanie: "Acum eşti ajutat să te laşi de fumat. Consiliere şi Tratament gratuite". A rezultat un slogan ce nu poate fi reprodus copiilor până în 12 ani, nici cu acordul părinţilor. Realizatorul parodiei, Vali Petcu, cel care se află în spatele blogului www.zoso.ro, declară că vina nu le aparţine celor din platou: "Am vorbit azi cu Andrei Vulpescu, care mi-a confirmat că ei nu au văzut imaginea decât în direct". Fie că vedeau, fie că nu, de verificat tot trebuia verificat afişul, altfel Mihaela Rădulescu nu ajungea subiectul unei gafe "erotice" tocmai la Antena 2.

Mihaela Rădulescu, umilită de colegii din Antenă
scrie şi Evenimentul Zilei care pune accentul şi pe urmări. Emisiunea "Şcoala vieţii", de la postul Antena 2, a fost suspendată după ce producătorii şi prezentatorii au difuzat fotografii trucate, însoţite de mesaje obscene, a căror protagonistă este Mihaela Rădulescu. "Antena 2 îşi cere scuze public pentru regretabila eroare din cadrul emisiunii <<Şcoala vieţii>> , din data de 9 septembrie, apărută dintr-o impardonabilă neglijenţă. Au fost luate măsurile corespunzătoare administrative, printre care şi suspendarea emisiunii", se arată într-un comunicat al postului.

Jurnalul Naţional adoptă metoda "ce se taie, nu se fluieră" şi ne anunţă că "De poimâine petrecem în familie cu Mihaela", pe Antena 1. Gata cu grila de vară, a venit toamna şi obiceiul consumatorului se schimbă indiferent de gafe şi de producători. Se promit un decor proaspăt şi rubrici noi nouţe, aviz amatorilor de sedentarism în faţa "sticlei".

Pe acelaşi subiect, citiţi în Adevărul:

Mihaela Rădulescu, umilită de colegii ei de la Antene

Gafa din emisiunea "Şcoala vieţii"

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite