Mihaela Rădulescu: „Este ultima lună de televiziune din viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta TV a făcut această afirmaţie în cadrul emisiunii sale, ieri după-amiază. „Vă anunţ oficial că e ultima lună de televiziune din viaţa mea“, afirma aceasta hotărât.

MAI CITEŞTE ŞI:

Mihaela Rădulescu pleacă din televiziune
Mihaela, dată în judecată pentru „Rădulescu“
Mihaela Rădulescu este audiată de Poliţie
Ayan rămâne la Mihaela
Mihaela Rădulescu îl acuză pe fostul soţ de neplata pensiei alimentare
Copilul Mihaelei Rădulescu, în anchetă socială
Mihaela şi Elan, din nou la tribunal săptămâna viitoare
Mihaela Rădulescu, cercetată de poliţişti pentru furt calificat
Antena 1 sancţionată din cauza Mihaelei Rădulescu

„Renunţ la televiziune din motive personale, este anul schimbărilor mele majore de viaţă, am decis să mă las“, spune Rădulescu.

Reprezentanţii Antenei 1 au decis să nu comenteze vestea lansată de Mihaela Rădulescu în timpul emisiunii. Pentru c,ă la aflarea veştii, telefonul a început să-i sune, Mihaela a comunicat, tot în cadrul emisiunii sale, că nu mai oferă niciun interviu şi că nu comentează decizia ei decât prin intermediul departamentului de relaţii publice.

Plecarea Mihaelei Rădulescu de la Antena 1 continuă un şir deja început de alţi colegi de trust. Simona Pătruleasa a părăsit Antena 1 în aprilie, acest an, după neînţelegerile avute cu alţi colegi, conform spuselor ei. Salariul său fusese redus cu 20% înainte ca aceasta să-şi dea demisia, măsură anti-criză luată în cadrul trustului.

Pleacă şi Mircea Radu

O altă vedetă care îşi ia rămas-bun de la Antena 1 este prezentatorul emisiunii „Din dragoste“, Mircea Radu. El a refuzat să vorbească despre acest subiect. „E problema mea! Nu înţeleg de ce vă interesează aşa de tare treburile mele“, a declarat iritat realizatorul TV.

Potrivit unor surse din interiorul trustului, emisiunea „Din dragoste“ urmează să fie scoasă din program din cauza bugetului foarte mare care îi este alocat şi din cauza audienţelor în scădere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite