Mihaela Rădulescu, în război cu fostul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Susţinând că este ameninţată, vedeta face acuzaţii grave la adresa lui Elan Schwartzenberg. După ce tabloidul „Cancan” a publicat, miercuri, un articol în care relata că Mihaela s-a mutat la hotel, vedeta a „contraatacat”, dezvăluind lucruri şocante.

Deşi divorţul prin care au trecut în toamna anului trecut a părut amiabil, şapte luni mai târziu, între cei doi a luat naştere un adevărat scandal mediatic al acuzaţiilor. Mihaela susţine că a fost dată afară din locuinţa de la Izvorani (proprietatea lui Elan) şi îşi acuză fostul soţ de agresivitate verbală, presiune psihică şi uz de putere.

„Mă aflu în umilitoare situaţie de a mă folosi de calitatea de persoană publică pentru a-mi apăra copilul (...). Dintr-o cumplită eroare, printre cei care atacă cel mai rău această mamă cu copilul în braţe, se află chiar tatăl acelui copil, un milionar din România”, spune Mihaela Rădulescu, într-o scrisoare deschisă.

Elan, acuzat de Mihaela de înşelăciune

Vedeta povesteşte în continuare despre prietenia dintre fostul soţ şi patronul tabloidului „Cancan”, motiv pentru care, susţine aceasta, dreptul ei de replică a fost „analizat” de Elan Schwartzenberg înainte de a fi publicat.

„Mă aflu în situaţia disperată de a fi ameninţată în nenumărate moduri. Mi-e frică de puterea fostului meu soţ, aşa încât, lăsând deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate să se autosesizeze, inclusiv Autorităţii pentru Protecţia Copilului”, scrie Mihaela.

image

Scrisoarea continuă cu acuzaţii care depăşesc situaţia familială, Rădulescu motivând de ce îi este frică de tatăl copilului ei: „Milionarul (Elan Schwartzenberg - n.r.) plăteşte cu bani mulţi pe oricine, are şcoala asta pentru că a câştigat în România câteva procese în care era inculpat, numai prin abilităţi deosebite în a încălca legile României”.

Cu această afirmaţie, Mihaela Rădulescu începe şirul acuzaţiilor: „Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales, pe aceea de bărbat. Imaginaţi-vă un om beat, care sună noaptea la poliţie şi spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară» (...). Câte dintre voi, mamelor, aţi auzit fraza asta, ca un pumnal în inimă – „O să-ţi iau copilul numai aşa, de-al naibii, ca să-ţi bagi minţile în cap?!” (...). Sau, o să-ţi pun droguri în poşetă, ca să te aresteze poliţia!? Sau, dacă vreau, te desfiinţez oricând, demonstrez că eşti ce vreau eu...”.

Amănunte din culisele divorţului „amiabil”

Tot în această scrisoare, vedeta tv precizează că îi va intenta un proces lui Schwartzenberg şi se adresează Ministerul de Interne, solicitând „păstrarea înregistrării acelui apel telefonic”.

„Fostul meu soţ încearcă să-l sustragă, tocmai pentru că e dovada de netăgăduit că era în stare de ebrietate în acea seară şi mă dădea afară din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu (...). De atunci până astăzi, i-a căutat şi a încercat să le ofere şpagă pentru a le cumpăra tăcerea şi opinia”, mai spune Rădulescu.

„Am sentimentul că trăiesc viaţa altei femei în acest moment. Am fugit de un soţ care mă înşela şi care începuse să trăiască cum trăiesc mai toţi milionarii cu bani făcuţi peste noapte - şmechereste, în orgii sexuale şi financiare”, dezvăluie Mihaela despre fostul soţ. În încheiere, vedeta spune că este pregătită să se aşeze în faţa Tribunalului, cu copilul în braţe, pentru că „pacea-i mai importantă decât dreptatea... şi vreau pacea copilului meu”.

„Eu nu am dus şi nu duc o viaţă de milionar, dar pot afirma cu bucurie că i-am oferit fostei mele soţii o viaţă de milionar, atât în timpul căsătoriei, cât şi după. Orice acuzaţii demonstrate sunt de competenţa statului român. Pe cele nefondate şi nedemonstrate, refuz să le comentez”, este singurul comentariu pe care  dorit să îl facă Elan Schwartzenberg.

image

Eu nu am dus şi nu duc o viaţă de milionar, dar pot afirma cu bucurie că i-am oferit fostei mele soţii o viaţă de milionar, atât în timpul căsătoriei, cât şi după

image


Elan Schwartzenberg
om de afaceri

image

Mă aştept ca, dintr-o clipă în alta, să fiu legată de mâini şi de picioare şi să mi se însceneze orice

image


Mihaela Rădulescu
prezentatoare TV

A renunţat la pretenţii materiale

Mihaela îşi încheie scrisoarea menţionând că nu vrea „decât ce i se cuvine legal”. Contactată telefonic de „Adevărul“, aceasta a explicat: „E doar o formulă, nu o listă de bunuri. Imediat după divorţ, prin aceleaşi metode lipsite de scrupule, soţul m-a obligat să semnez o hârtie pe care scrie că nu vreau nimic de la el, în afară de cei 2.000 de euro pe lună, drept alocaţia copilului (…). Am semnat acea hârtie, pentru că mă ameninţa că altfel îmi ia copilul. E un individ atât de periculos încât vreau să mă apăr chiar cu preţul acestui dezgustător circ mediatic”.

Citeşte aici scrisoarea integrală a Mihaelei Rădulescu!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite