Micul gigant din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Volari de 31 ani, din comuna Vorniceni, a adus pe lume luni noapte la Maternitatea Botoşani un băieţel în greutate de 5,8 kilograme.    Medicii i-au recomandat femeii să

Simona Volari de 31 ani, din comuna Vorniceni, a adus pe lume luni noapte la Maternitatea Botoşani un băieţel în greutate de 5,8 kilograme.   

Medicii i-au recomandat femeii să nască prin cezariană, dar aceasta a refuzat şi a preferat să aducă micuţul pe lume pe cale naturală. „Naşterea a fost grea, dată fiind mărirea fătului. A fost un efort atât pentru mamă, cât şi pentru copil, care a primit nota 7 la naştere”, a declarat dr. Ladislau Szente, directorul maternităţii.

Medicii îl monitorizează cu atenţie pe „micul gigant”, despre care cred că este expus la complicaţii cardiace şi la diabet, datorită greutăţii. Dolofanul este mereu flămând. „Îi dau să sugă de cel puţin zece ori pe zi. Ziua mai doarme, dar noaptea se trezeşte şi vrea să mănânce. Are o poftă de mâncare de speriat. Nu ştiu dacă voi mai avea lapte”, spune râzând mama.

Simona Volari mai are acasă două fetiţe şi un băieţel şi spune că toţii copiii săi au avut la naştere aproape 4 kilograme. La maternitatea botoşăneană s-a mai născut anul trecut, însă prin cezariană, un bebeluş de 6,4 kg.

5,8 kilograme cântăreşte bebeluşul Simonei Volari

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite