Microbuzele, mândria lui Adomniţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei (foto) a împărţit sâmbătă la Iaşi, cu mare fast, 34 de microbuze destinate şcolilor din judeţ. Întrebat cum îşi explică faptul că

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei (foto) a împărţit sâmbătă la Iaşi, cu mare fast, 34 de microbuze destinate şcolilor din judeţ.

Întrebat cum îşi explică faptul că majoritatea microbuzelor vor ajunge în colegiile unde candidează liderii PNL, Adomniţei a replicat că n-a stat să le numere.

"Eu nu candidez decât într-un singur colegiu, la Podu Iloaiei. Toţi politicienii din judeţ şi-au ales fiecare câte un colegiu. N-am stat să fac socoteala unde candidează fiecare", a declarat Cristian Adomniţei.

PSD, "nişte frustraţi"

De asemenea, ministrul s-a declarat "mândru" că a adus în ţară peste 1.800 de microbuze şi spune că PSD îl critică pentru că sunt frustraţi şi invidioşi pe realizările lui.

"PSD să se uite mai întâi la ce au făcut şi la ce au de gând să mai facă şi abia apoi să judece. Eu cred că este şi un pic de invidie, cei de la PSD fiind frustraţi că nu au reuşit ei să facă aşa ceva", a mai spus Adomniţei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite