Micii întreprinzători, consiliaţi gratis la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micii întreprinzători ieşeni care vor să înveţe legislaţia europeană, cum să obţină ultimele certificări ISO, cum să-şi modernizeze activitatea sau cum să facă un cereri de finanţări

Micii întreprinzători ieşeni care vor să înveţe legislaţia europeană, cum să obţină ultimele certificări ISO, cum să-şi modernizeze activitatea sau cum să facă un cereri de finanţări pot primi consultanţă gratuită prin intermediul Oficiului Patronal Judeţean (OPJ) Iaşi.

“Înscrierierile se fac în perioada următoare, iar cursurile şi trainingurile vor începe imediat ce vom încheia contractele cu firmele de consultanţă. Am obţinut un proiect Phare în valoare de peste 290.000 de euro special pentru IMM-urile care au nevoie de aceste informaţii”, explică Viorica Frunză, vicepreşedinte executiv al OPJ Iaşi.

Firmele se pot înscrie la câte cursuri doresc

Administratorii IMM-urilor pot opta pentru mai multe tipuri de cursuri, în funcţie de obiectul de activitate sau de tipul de consultanţă dorit. Firmele ne-membre ale OPJ pot benefia de cursuri doar dacă aderă la organizaţia patronală, achtând o cotizaţie anuală de 200 de euro.

“Iniţiativa este bună, importante sunt însă rezultatele. Abia la sfârşit ne vom da seama dacă trainingurile şi consultanţa ne vor ajuta să evoluăm”, a afirmat Elena A., o angajată a firmei Tester, care a aplicat de ieri pentru cursurile gratuite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite