Coadă la albumul despre Michelangelo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coadă la albumul  despre Michelangelo
Coadă la albumul despre Michelangelo

Primul volum din colecţia „Pictori de geniu“ a fost distribuit gratuit ieri, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi cu suplimentul „Adevărul literar şi artistic“.

Monografia dedicată vieţii şi operei lui Michelangelo, realizată de Enrica Crespi şi publicată de Editura Adevărul, a stârnit interesul cititorilor din toată ţara, care s-au înghesuit încă de la prima oră la punctele de difuzare a presei pentru a prinde câte un exemplar.
În Capitală, ieri-dimineaţă, la ora 6.30, vânzătorii ambulanţi mai aveau doar câteva ziare „Adevărul“ cu album.

la chioşc cu noaptea-n cap

Timişorenii au venit la chioşcuri cu noaptea în cap pentru a nu rata primul număr din colecţia de albume care descriu viaţa şi opera celor mai importanţi pictori din lume. „Am cumpărat mai multe ziare cu album, pentru că iau şi pentru colegi. Eu una o să încerc să achiziţionez toată colecţia”, ne-a spus Geanina Popescu (34 de ani). În niciun sfert de oră s-au vândut mai bine de 15 exemplare la un singur chioşc din centrul oraşului.

Şi chioşcurile de presă din cartierul craiovean Bănie au fost asaltate de cititorii „Adevărul“ de la prima oră. Vânzătorii au găsit oameni aşteptând cuminţi ca tarabele să fie deschise. „Am toate colecţiile Adevărul şi nu puteam să pierd această carte. Am venit foarte devreme ca să fiu sigură că o găsesc“, ne-a mărturisit Angela Florescu (62 de ani).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite