Michael ştia că va muri ca Elvis Presley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lisa Marie, fosta soţie a lui Michael Jackson şi fiica „Regelui rock’n’roll“, a făcut această afirmaţie pe Myspace, după moartea starului. Lisa Marie spune că iubirea lor a fost sinceră, deşi relaţia lor era neobişnuită.

Lisa Marie a afirmat pe pagina sa de Myspace că Michael „ştia“ că avea să moară tânăr, ca şi tatăl ei, Elvis Presley, care s-a stins din viaţă în 1977, la 42 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. „Cu câţiva ani în urmă, eu şi Michael am avut o conversaţie profundă despre viaţă“, scrie Lisa Marie Presley, care a fost căsătorită cu starul din 1994 până în 1996.

„M-a întrebat despre împrejurările în care a murit tatăl meu. La un moment dat, s-a oprit, m-a privit intens şi mi-a zis, cu o certitudine aproape liniştitoare: «Tare mă tem că o să mă duc ca şi el»“, scrie fiica lui Elvis. În mesajul ei, Lisa Marie respinge din nou comentariile celor care au afirmat că s-a căsătorit cu Michael pentru a distrage atenţia de la problemele lui cu justiţia.

„Da, a fost o relaţie neobişnuită, în care doi oameni neobişnuiţi, care nu au cunoscut o «viaţă normală», au găsit o legătură, într-un moment poate îndoielnic“, scrie Lisa. „Totuşi, sunt sigură că m-a iubit atât cât putea el să iubească pe cineva şi l-am iubit şi eu mult“.

Fosta soţie vrea custodia copiilor

Debbie Rowe (50 de ani), a doua soţie a starului, vrea să ceară custodia celor doi copii ai lor, deşi, în 2001, ea a renunţat la drepturile parentale contra sumei de circa 5 milioane de euro. Potrivit unor surse, Rowe le-a spus prietenilor că va cere custodia copiilor şi că va lupta pentru asta.

Ea a născut doi copii în timpul mariajului de trei ani (1997-2000) cu starul. Debbie a început procedurile de recuperare a acestor drepturi în 2004, când Jackson a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor.

Rowe şi-a văzut copiii - Prince (12 ani) şi Paris (11 ani), concepuţi prin inseminare artificială - destul de rar, însă crede că este mai pregătită să aibă grijă de ei decât Katherine (79 de ani), mama lui Michael Jackson. Este posibil ca Rowe să ceară şi custodia mezinului lui Michael Jackson, Prince Michael II, conceput de o mamă surogat despre care nu se ştie nimic.

În decembrie 2008, scriitorul Ian Halperin, a cărui biografie „The Final Years of Michael Jackson“ va apărea săptămâna viitoare, susţinea că starul suferă de o boală pulmonară cronică şi că mai are şase luni de trăit.
Din acest motiv, Debbie Rowe a reluat discuţiile cu avocaţii pentru preluarea custodiei. „Sunt mama lor, iar ei au nevoie de mine“, ar fi spus aceasta.

A minţit Chandler?

Conform informaţiei apărute pe câteva site-uri - deocamdată neprobată sută la sută - Jordan Chandler, băiatul care în 1993 s-a plâns că a fost atins indecent de Michael Jackson, declanşând primul proces de pedofilie, spune acum că a minţit.

„Nu am vrut niciodată să mint şi să îl distrug pe Michael Jackson, însă tatăl meu m-a forţat să spun numai minciuni. Acum nu mai pot să îi spun lui Michael cât de rău îmi pare şi sper să mă ierte!“, ar fi declarat Jordan, acum în vârstă de 29 de ani.

„Acum, pentru prima dată, nu mai pot rezista să trăiesc în minciună. Michael nu mi-a făcut nimic rău, iar tot ce s-a întâmplat au fost minciuni de-ale tatălui meu pentru a scăpa de sărăcie“, ar fi adăugat el.

image
image

Regele muzicii pop a fost un artist spectacular, o icoană a muzicii, dar anumite aspecte ale vieţii sale au fost triste şi tragice.

image


Barack Obama
preşedintele SUA

image
image

A fost un om care a adus mult muzicii. Admiram această latură universală de a fi capabil să atragă emoţiile unor oameni atât de diferiţi din toată lumea.

image


Nicolas Sarkozy
preşedintele Franţei

Lacrimi pentru „Regele pop“

La Berlin, zeci de fani de-ai lui „Jacko“ s-au adunat în faţa statuii de ceară ce-l reprezintă la Muzeul Madame Tussauds. Statuia, care-l înfăţişează pe Michael Jackson într-un costum de piele neagră, a fost plasată înaintea caselor de bilete, pentru ca fanii să se poată reculege fără a fi nevoiţi să plătească intrarea.

Ceva mai departe, la Copenhaga, zeci de mii de fani au asistat la un concert de trei ore în piaţa Primăriei, în memoria „Regelui pop“, aprinzând lumânări şi fredonând hituri de-ale acestuia.

Peste 1.500 de deţinuţi dintr-o închisoare din centrul republicii Filipine au dansat, ieri, în combinezoane portocalii, pe ritmurile cunoscutei melodii „Thriller“, în semn de omagiu pentru megastarul dispărut joi.

Încă de acum doi ani, puşcăriaşii de la Centrul de detenţie şi reabilitare din Cebu (al doilea oraş ca mărime în Filipine) au publicat pe Youtube versiunea lor coregrafică a hitului „Thriller“, executată în curtea închisorii.„Ei sperau că, într-o zi, Michael Jackson va veni să danseze cu ei“, a declarat Byron Garcia, consilier însărcinat cu securitatea.

Lacrimi şi recorduri

Pe de altă parte, portalul internet Yahoo! a anunţat că moartea cântăreţului a declanşat mai multe recorduri, printre acestea aflându-se cel mai mare număr de vizitatori ai paginii Yahoo!News, depăşindu-l pe acela înregistrat în ziua alegerii lui Barack Obama.

La rândul său, Sir Howard Stringer, preşedintele Sony Corporation, a declarat: „Michael Jackson a fost un trubadur strălucitor al generaţiei sale, un geniu a cărui muzică a reflectat pasiunea şi creativitatea unei epoci. Simţul artistic şi magnetismul lui au schimbat pentru totdeauna peisajul muzical mondial“.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite