Succes postum pentru Michael Jackson cu filmul "This Is It"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Succes postum pentru Michael Jackson cu filmul "This Is It"
Succes postum pentru Michael Jackson cu filmul "This Is It"

Documentarul "This Is It", consacrat ultimelor repetiţii ale lui Michael Jackson, şi-a făcut în acest sfârşit de săptămână o intrare triumfală în box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations.

Cu vânzări de 21.3 milioane de dolari, filmul despre megastarul mort la 25 iunie, singura premieră a acestui weekend, a făcut ca producţia cu buget redus "Paranormal Activity" să coboare pe locul doi. Acest film, a cărui realizare a costat doar 11.000 de dolari, a realizat weekend-ul acesta încasări de 16.5 milioane de dolari, făcând ca vânzările sale totale să se ridice la 84.9 milioane de dolari de la lansarea sa, acum două săptămâni.

Thriller-ul "Law abiding citizens", cu Jamie Foxx şi Gerard Butler, a urcat un loc în top, ajungând pe locul trei, cu încasări de 7.3 milioane dolari. Comedia "Terapie de cuplu" cu Vince Vaughn se situează pe locul patru, cu vânzări de 6 milioane de dolari, urmat de "Saw VI", 5.6 milioane dolari.

Cât priveşte succesul filmului "This Is It" în restul lumii, încasările totale în cele cinci zile de la lansare se cifrează la 101 milioane de dolari, potrivit distribuitorului Columbia Pictures. Cinefilii din Statele Unite şi Canada au contribuit cu 32.5 milioane dolari, mai puţin însă decât estimările iniţiale de 40 de milioane.

Potrivit Agerpres, printre ţările în care filmul a înregistrat un mare succes se numără Japonia (10.4 milioane dolari), Marea Britanie (7.6 milioane), Germania (6.3 milioane), Franţa (5.8 milioane), Australia (3.6 milioane) şi China (32 milioane).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite