Copiii lui Michael Jackson nu au voie să se uite la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii lui Michael Jackson nu au voie să se uite la televizor
Copiii lui Michael Jackson nu au voie să se uite la televizor

Cei trei copii ai lui Michael Jackson, Prince Michael, de 12 ani, Paris, 11 ani, şi Prince Michael II (Blanket) , 7 ani, nu au voie să se uite la televizor pentru a nu afla despre bătălia pentru custodie dintre bunica lor, Katherine Jackson, şi mama lor, Debbie Rowe, scrie The Sunday Mirror.

Katherine a fost de acord ca Debbie Rowe, mama celor doi copii mai mari ai megastarului, să vină să-i viziteze, dar ea va fi prezentată ca "doamna Debbie" şi nu ca "mama".

Fosta asistentă a dermatologului lui Michael Jackson nu şi-a mai văzut copiii de câţiva ani şi nici nu a mai luat legătura cu ei. Cei trei copii ai artistului vor sta de vorbă cu un psihopedagog înainte de a-şi vedea mama, a declarat pentru săptămânalul britanic Kevin McLin, un vechi prieten al familiei Jackson.

"Prince Michael a suportat cel mai greu moartea tatălui său. El obişnuia să meargă peste tot cu Michael, la întâlnirile de afaceri şi la studiouri. El este oarecum tăcut, dar cu toţii merg la psihoterapeut, iar Paris îşi exprimă emoţiile, ceea ce e bine", a mai spus McLin, care a fost agentul de presă al lui Michael Jackson din 1996 până în 2005.

"Copiii sunt protejaţi, ei se află acum la Encino, proprietatea familiei Jackson. Toată lumea se străduieşte să-i facă să se simtă ca acasă şi să-i facă să suporte uşor noua situaţie, care diferă de cea cu care erau obişnuiţi", a declarat Kevin McLin. "La proprietatea din Encino se joacă în piscină şi îşi cunosc verii. Întotdeauna e cineva care are grijă să le dea o ocupaţie", a relatat McLin.

Refugiată în casa familiei Jackson de la Los Angeles, Katherine Jackson încearcă să nu se lase pradă durerii de dragul copiilor lui Michael - Prince Michael, Paris şi Blanket.

Totuşi, rolul de mamă şi-l asumă Rebbie, sora cea mare a lui Michael, întrucât Katherine Jackson este într-o stare de tulburare continuă, după cum a dezvăluit McLin. "Katherine este încântată să aibă grijă de ei, dar Rebbie a fost un incredibil sprijin pentru ei", a mai spus prietenul familiei Jackson.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite