Michael Bolton repetă în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Bolton repetă în Bănie
Michael Bolton repetă în Bănie

Cea de-a XIII-a ediţie a Zilelor Craiovei debutează mâine, atunci când va ajunge şi artistul

De mâine până luni, 26 octombrie, Bănia îmbracă haine de sărbătoare. Ediţia a XIII-a a Zilelor Craiovei debutează mâine, începând cu ora 11. La această oră se regăsesc în programul de mâine deschiderea Târgului Meşterilor Populari (esplanada teatrului), Colocviile „Scrisul românesc“ (clădirea Primăriei), Salonul Municipal de Fotografie pentru liceeni (holoul Primăriei) şi concursul de promovare a tinerelot talente Oltenie Star (Liceul Elecroputere).
Prima zi a festivalului va continua cu un spectacol de teatru pentru copii (ora 12, piaţa „Mihai Viteazul“), trei lansări de carte (holul Primăriei Craiova, începând cu ora 12) şi o expoziţie de sculptură în frescă de lemn (ora 11, holul Primăriei). Liceul Marin Sorescu va organiza la ora 15:30 o expoziţie de pictură şi grafică cu tema „Peisaj craiovean contemporan“ în clădirea unităţii.

Bolton vine cu o zi mai devreme

Craiovenii sunt aşteptaţi la ora 17, în faţa Poştei din cartierul Craioviţa Nouă, unde vor concerta artişti cunocuţi de muzică populară precum Petrică Mâţu Stoian, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Nineta Popa, Mariana Ionescu sau Viorica Macovei. Începând cu ora 18 va avea loc un spectacol de dans în Piaţa „Mihai Viteazul“ iar la ora 19, cunoscătorii sunt aşteptaţi la la Teatrul Liric unde va avea loc Gala Operei.

Deşi era aşteptat să ajungă sâmbătă dimineaţa în Bănie, artistul american i-a anunţat pe organizatori că va ajunge mâine. Motivul este simplul fapt că vrea să îşi pregătească temeinic concertul care va avea loc în parcul Tineretului.

Se caută spaţiu

Potrivit organizatorilor, Michael Bolton va face o ultimă repetiţie pentru spectacol în Craiova. Prima data s-a vechiculat Sala Sporturilor din Valea Vlăicii, dar se pare locaţia nu este sigură. Organizatorii spun că încă nu s-au decis asupra sălii pe care i-o vor pune la dispoziţie artistului, urmând ca acest lucru să fie definitivat până mâine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite