Mica Vienă din Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă veniţi în această seară în Piaţa Unirii din Timişoara, puteţi asculta, de la ora 19.00 la ora 20.00, colaje muzicale din piese de teatru grupate de reprezentanţii Teatrului "Csiky

Dacă veniţi în această seară în Piaţa Unirii din Timişoara, puteţi asculta, de la ora 19.00 la ora 20.00, colaje muzicale din piese de teatru grupate de reprezentanţii Teatrului "Csiky Gergely" sub numele "Muzica, eterna poveste". Programul cuprinde piese pe care le puteţi recunoaşte, din spectacolele "La Gongul Spart", "Ferestre", "Cafe Molnar" şi "Magnas Miska".
De la ora 20.15, începe seara de dansuri sportive, latino şi standard. Vor dansa pentru timişoreni campionii Gabriela Terlai şi Marius Bălan. Perechea a câştigat premii importante, naţionale şi internaţionale: locul I la Campionatul Naţional de la Braşov, desfăşurat anul acesta, şi locul II la Dance Masters Bucureşti 2006. Anul trecut, cei doi s-au clasat printre finaliştii Campionatului Mondial de dans din Spania.
Mâine este seară de film în Piaţa Unirii. Asociaţia culturală Ariergarda le oferă privitorilor "Arhitectura prin literatură". Filmul urmăreşte să evidenţieze valorile arhitecturale ale oraşului şi să familiarizeze publicul larg cu lucrări literare şi nonliterare ale unor scriitori celebri care au trecut prin Timişoara sau care locuiesc în oraş. Pe marginea filmului vor vorbi despre Timişoara istorici şi scriitori.
"Imagini din Timişoara", expoziţia de grafică şi acuarelă în aer liber a artistului Nicu Dărăştean, poate fi vizitată tot în Piaţa Unirii, astăzi şi mâine, de la ora 19.00 la ora 21.00. Toate evenimentele se desfăşoară în cadrul programului "Timişoara, Mica Vienă", iniţiat de municipalitate. În caz de timp nefavorabil, manifestările vor fi reprogramate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite