17 persoane ucise într-o clinică de reabilitare din nordul Mexicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
17 persoane ucise într-o clinică de reabilitare din nordul Mexicului
17 persoane ucise într-o clinică de reabilitare din nordul Mexicului

Mai mulţi bărbaţi înarmaţi au pătruns miercuri într-o clinică de reabilitare pentru dependenţii de droguri, unde au ucis 17 persoane, potrivit AP. Atacatorii au făcut ravagii în centrul de recuperare El Aliviane din Ciudad Juarez, nordul Mexicului.

Câţiva bărbaţi având asupra lor arme au spart uşa centrului de recuperare El Aliviane, i-au aliniat pe pacienţi în faţa unui zid şi au deschis focul, conform decalaraţiilor emise de Arturo Sandoval, purtător de cuvânt al parchetului regional.

Autorităţile nu au niciun suspect deocamdată. Atacul s-a soldat cu 17 morţi şi 5 răniţi.

Juarez, oraş situat la graniţa cu Statele Unite ale Americii, este considerat cel mai violent din Mexic. Aici s-au înregistrat numai în acest an cel puţin 1.400 de asasinate. Majoritatea crimelor au legătură cu consumul şi traficul de droguri.

Atacul de miercuri încheie o zi sângeroasă în războiul autorităţilor din Mexic împotriva traficanţilor de droguri.

Jose Manuel Revuelta, un important oficial însărcinat cu securitatea din statul Michoacan, a fost ucis şi el într-o astfel de altercaţie.  Alte trei persoane care îl însoţeau pe Revuelta au murit în ambuscada organizată de un grup înarmat.

Maşina în care se afla Revuelta şi două gărzi de corp a fost blocată de alte două maşini din care au coborât bărbaţi înarmaţi care au deschis focul. Un şofer de camion aflat în apropiere a fost ucis de asemenea în schimbul de focuri.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite