Metamorfoza prostituatei din patul lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metamorfoza prostituatei din patul lui Berlusconi
Metamorfoza prostituatei din patul lui Berlusconi

În urmă cu numai trei ani, Ioana Vişan, preferata premierului Italiei la orgiile sexuale, încă mai era „fata de la ţară“. Din 2006, românca Ioana Vişan (22 de ani) a reuşit să devină studentă eminentă la Drept, în Bucureşti, dar şi fotomodel şi prostituată de lux în Italia.

Mai citeşte şi:

   
În comuna natală, Mălureni, judeţul Argeş, vecinii lui Ionel Vişan ştiau că fetele sale, Ioana şi Maria, sunt menajere „la bogătanii din Italia“.

Vecinii ştiau că e menajeră în Italia

De câteva zile tot satul vorbeşte despre statutul de curtezană „al ăleia mici a lu’ Vişan“, care figura ca participantă la orgiile sexuale ale premierului Italiei, Silvio Berlusconi (73 de ani).

Mălurenii  au fost şocaţi când au auzit că Ioana participa la orgiile organizate pentru Berlusconi. «Cine...? Ioana? Aia mică a lui Vişan? Nu îmi vine să cred. Era o fată aşa cuminte!”, se minuna vecinul Constantin Rotaru în faţa reporterilor Click!

„Părinţii lor ne spuneau ca sunt menajere în Italia, că fac curat în casele oamenilor. Nici nu m-am gândit vreodată că Ioana ar face aşa ceva. Ştiam de sora ei mai mare că era mai neastâmpărată, dar ea era o fata aşa de liniştită...“, ne-a povestit, şocată, şi tanti Dina.

„Ticuţa, mama lor, a fost şi ea în Italia. Au chemat-o şi pe ea la muncă”, mai spune Jean Diaconu, rudă cu familia Vişan. Prima care a plecat în Italia a fost Maria, sora Ioanei, acum 12 ani. Ioana i-a urmat exemplul în 2006, după ce a terminat liceul „Vlaicu Vodă“ din Curtea de Argeş.

Ioana, fotomodel

„Menajera“ plecată din Mălurenii de Argeş era în Italia, printre altele, fotomodel. Ea figurează cu imagini în catalogul agenţiei „Model&Talent”, iar fotografiile arată o cu totul altă fată faţă de cea din urmă cu trei ani.

În ceea ce priveşte activitatea de prostituată de lux, cu numeroşi clienţi din lumea politică italiană, mai multe amănunte pare a avea fostul ei prieten, Octavian Tirichiu.

El a declarat reporterilor Click! că numele de scenă al Ioanei era Ana Brambilla, iar sora sa era cunoscută drept Monica Brambilla. „Ioana a fost aleasă de Berlusconi în nenumărate rânduri. Îi plăcea zâmbetul ei şi faptul că făcea orice îi cerea“, susţine Tirichiu.

image

Cine...? Ioana? Aia mică a lui Vişan? Nu îmi vine să cred. Era o fată aşa cuminte!

image


Constantin Rotaru
vecin

image



În Italia curtezană, în România studentă eminentă. La „Spiru Haret“!

Ioana Vişan are timp şi pentru studii. Studentă în anul doi al Facultăţii de Drept de la „Spiru Haret“, Ioana a reuşit să termine cu brio primul semestru al anului. În ultima sesiune, a luat notă maximă la Drept Administrativ, note de 9 la alte patru discipline dificile (Drept Financiar, Dreptul Finanţelor, Drept Penal, Contracte) şi 8 la examenul Dreptul Bunurilor.

Colegii de an ai Ioanei, însă, nu ştiu cine este fata şi nici nu o cunosc. „Nu am auzit în viaţa mea de numele ăsta! Mă mir că este colega noastră!”, ne-a spus Narcis Alexandrescu, student în anul al doilea. „Cunosc povestea Ioanei din presă, dar nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea!”, aflăm şi de la Mihai, student tot în anul doi.

Nici Daniel Păstranu nu ştie mare lucru despre amanta lui Berlusconi: „După fotografie, nu o recunosc. Nu-mi spune nimic figura ei“.

image

Nu am auzit în viaţa mea de ea! Mă mir că este colega noastră!

image


Narcis Alexandrescu
coleg de facultate

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite