Mesaje religioase pe bilete de tramvai şi autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preoţii ieşeni s-au supărat pe regia locală de transport public Iaşi pentru că în oraş sunt vândute seturi de bilete care au tipărite pe ultima foaie mesaje religioase. "Nu este normal ca pe

Preoţii ieşeni s-au supărat pe regia locală de transport public Iaşi pentru că în oraş sunt vândute seturi de bilete care au tipărite pe ultima foaie mesaje religioase.
"Nu este normal ca pe hârtii care se aruncă pe jos, pe biletele de tramvai, să fie tipărite versete din cărţile sfinte", a declarat preotul Dumitru Merticaru. Responsabilii de la Regia Autonomă de Transport Public susţin că firma gălăţeană care a tipărit seturile de bilete a refolosit hârtie de la maculatură. "Vom lua legătura cu firma care le-a tipărit şi vom solicita explicaţii. Nu ne explicăm cum s-a ajuns în această situaţie", a declarat Maricel Gherca, directorul Regiei Autonome de Transport Public din Iaşi. Seturile de bilete "religioase" sunt încă la vânzare. Pe ele se disting integral sau parţial cuvinte cum ar fi Preasfânta, religie sau slavă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite