Din nou sub ameninţarea caniculei! Mercurul termometrelor va atinge chiar şi 37 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din nou sub ameninţarea caniculei! Mercurul termometrelor va atinge chiar şi 37 de grade
Din nou sub ameninţarea caniculei! Mercurul termometrelor va atinge chiar şi 37 de grade

După ploi şi furtuni care au făcut ravagii în întreaga ţară, meteorologii anunţă acum caniculă. Vestul şi sud-vestul ţării vor fi regiunile cele mai afectate de căldură, mercurul termometrului ajungând la 35-36 de grade.

Citiţi şi:
adevarul.es - Vreme caniculară în toată Spania


Specialiştii au anunţat temperaturi extrem de ridicate pentru următoarele trei zile, locuitorii din unele zone ale ţării fiind nevoiţi să suporte chiar şi 37 de grade Celsius.

 În ţară, ploile vor fi aproape inexistente. Bucureştenii se vor vedea nevoiţi să suporte, în cursul zilei de miercuri, temperaturi de 33-34 de grade Celsius.

La munte vântul va mai domoli arşiţa soarelui, însă asta nu înseamnă că vor fi temperaturi foarte scăzute. Maximele înregistrate pe Valea Prahovei vor fi în jur de 22-23 de grade, iar la Stâna de Vale, termometrele vor înregistra nu mai puţin de 27 de grade.

Pe litoral va fi vreme frumoasă, numai bună de plajă. Maximele zilei vor atinge 28-30 de grade Celsius. Meteorologii avertizează totuşi că spre seară este posibil să apară câteva averse izolate, însoţite de descărcări electrice. Apa mării va fi perfectă pentru scăldat, înregistrând în apropierea ţărmului aproximativ 22-23 de grade.

Mâine vom avea 35 de grade şi în Câmpia Română, iar arşiţa nu va da înapoi nici vineri, pentru că, deşi maximele se mai domolesc în vest, cresc în est şi sud-est.

La finalul săptămânii meteorologii anunţă din nou ploi care să mai răcorească atmosfera. Tot în weekend, meteorologii anunţă şi o domolire a temperaturilor maxime.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite