Meniu de criză cu varză şi fasole de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe restaurante oferă clienţilor un meniu ,,cu figuri impuse”, dar fără prea mari pretenţii. Ingredientele sunt cele de bază, fără prea multe pretenţii când vine vorba de gătit.

Tot mai multe restaurante oferă clienţilor un meniu ,,cu figuri impuse”, dar fără prea mari pretenţii. Ingredientele sunt cele de bază, fără prea multe pretenţii când vine vorba de gătit. Un meniu de criză nu uită de varză, cartofi, fasole sau orez, alăturate cel mai des unei bucăţi de carne de pui.

O masă într-un restaurant care are astfel de meniuri constă în trei feluri, bine gătite, dar destul de comune. Unul dintre localurile din Deva îi invita, ieri dimineaţă, pe cei care voiau să mănânce la prânz în oraş să deguşte o ciorbiţă caldă şi un şniţel de pui cu cartofi piure, fără să uite de salata de castraveţi muraţi. Toate acestea, numai pentru aproximativ 11 lei.

"Oamenii vin şi mănâncă aici, dar în aceeaşi proporţie meniul zilei este comandat şi la pachet, însă trebuie să mai adauge un leu.

Am introdus acest meniu în luna octombrie, deşi localul este deschis de aproximativ cinci ani”, a declarat Luminiţa, ospătăriţă la restaurantul cu pricina. Patronii acestor localuri, unde se poate mânca bine şi ieftin, spun că oricum meniul zilei este mai avantajos şi decât dacă cineva şi-ar cumpăra mâncare şi ar găti acasă.

Sute de persoane aleg în fiecare zi varianta unui meniu pus la dispoziţie în câteva locaţii cunoscute deja, din oraş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite