Membrii clanului lui Raffael şi Sztojka au terorizat Siófok, important centru turistic unguresc - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clanul de ţigani unguri din care fac parte Raffael şi Sztojka, implicaţi în uciderea lui Marian Cosma, a făcut o demonstraţie de forţă anul trecut pe stăzile din Siófok. În vara lui 2008, în Enying au încercat să preia controlul vieţii de noapte la nord de lacul Balaton, în Siófok, o localitate turistică foarte apreciată din Ungaria.

Pe 24 iulie 2008, aproximativ 160 de membrii ai clanului de ţigani din Enying au străbătut, printr-un marş demonstrativ (pentru a-şi arăta puterea în faţa companiei de securitate responsabilă cu protecţia în zonă), artera principală din Siófok, centru turistic din zonă.

Centrul staţiunii a fost locul preferat al clanului. Membrii acestuia le-au dat bătăi de cap propietarilor de restaurante, se întâpla des să fie iscate scandaluri şi ca notele de plată să nu fie achitate.

Înregistrarea video a acelui marş de intimidare a circulat pe internet, nu le-a prejudiciat clanurilor mafiote vreun interes major şi a fost considerat rasist de către mass-media ungureşti.

Reamintim că Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi o femeie, au fost reţinuţi luni de poliţia din Austria, în timp ce încercau să ajungă în Italia, iar Ivan Sztojka s-a predat poliţiei maghiare noaptea trecută.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia.

Înregistrarea video a marşului de intimididare

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite