Meleşcanu răspunde raportului NATO: "Modernizarea armatei se face în timp"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul apărării, Teodor Meleşcanu, a reacţionat, ieri, la materialul publicat de "Adevărul", care a descoperit un raport NATO ce critică dotarea precară şi achiziţiile prost gândite din

Ministrul apărării, Teodor Meleşcanu, a reacţionat, ieri, la materialul publicat de "Adevărul", care a descoperit un raport NATO ce critică dotarea precară şi achiziţiile prost gândite din Armata Română.

Meleşcanu (foto) a precizat că "este vorba de îndeplinirea unor termene cu nivel îndepărtat, de acum 10 ani, iar raportul de anul acesta este doar o fotografie a stadiului naţional de îndeplinire a unor obiective însumate pe cel puţin 10 ani", adăugând că "astfel de rapoarte se fac în fiecare an".

Meleşcanu a mai spus că modernizarea tehnicii militare se întinde pe o perioadă mai lungă. Însă articolul publicat de "Adevărul" a fost susţinut şi de foşti militari. Un colonel doctor în rezervă, ieşit din armată la cererea sa, a confirmat haosul din departamentele logistic şi de planificare a achiziţiilor din cadrul Ministerului Apărării, precizând că "există oameni în funcţii de conducere care n-au nici în clin, nici în mânecă cu treburile armatei".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite