„Bestia“ din Mehedinţi a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Bestia“ din Mehedinţi  a dispărut
„Bestia“ din Mehedinţi a dispărut

„Protecţia Copilului“ nu a reuşit să dea de urma bărbatului şi nici a celor trei minori

Ovidiu Milici, de 25 de ani, din Slaşoma, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova cu multiple leziuni, susţinând că a fost bătut de tatăl său vitreg. Acesta se arată îngrijorat de soarta celor trei fraţi ai săi, rămaşi în îngrijirea bărbatului.

S-a dus degeaba la faţa locului


Sesizaţi de reporterii „Adevărului de Seară“ Craiova, asistentul social al Primăriei Pădina şi reprezentanţii Protecţiei Copilului din Mehedinţi au mers, ieri, la Slaşoma, pentru a vedea în ce stare sunt cei trei copii. Nici Bobăiţă Gheorghe, nici minorii nu au fost însă de găsit. Vecinii spun că l-au văzut pe bărbat de dimineaţă, când i-a dus pe micuţi la şcoală. „Îi spală şi îi duce la şcoală în fiecare dimineaţă. Acum, nu ştiu unde e plecat“, a spus Jean Scafe, vecinul bărbatului.

Sătenii îl apără pe bărbatul acuzat


În sat, oamenii nu au cuvinte de laudă despre Ovidiu. Localnicii spun că disputa dintre tânăr şi tatăl lui vitreg a fost provocată de victimă, care a încercat să-l agreseze pe Bobăiţă Gheorghe cu un par. Oamenii spun că motivul certurilor ar fi că tânărul a încercat să-i înveţe pe copii să fure.
„Fratele cel mare al copiilor s-a bătut cu el. Nu s-a întâmplat aici, ci la o altă casă. Ducându-se pe acolo să se împace cu nevastă-sa, fiul ei cel mare s-a pus cu un par pe el. Păi ăla (n.r. băiatul cel mare) întotdeauna îi spărgea capul ăstuia. El îşi iubeşte copiii şi încearcă să-i apere. Băiatul cel mare îi învaţă lucruri rele pe copii. Îi învaţă şi la furat. Am auzit că au furat găini de la oameni“, mai spune vecinul bărbatului acuzat.

Asistentul social spune că nu sunt probleme


Autorităţile nu s-au arătat îngrijorate de dispariţia copiilor. Asta şi pentru că bărbatul e cunoscut în sat ca fiind un om paşnic şi muncitor. „Este o familie liniştită. În ceea ce priveşte copiii, nu am avut nicio anchetă socială. Sunt oameni liniştiţi“, spune Vica Răveanu, asistentul social al Primăriei Pădina Mare.
Reprezentanţii Protecţiei Copilului din Mehedinţi susţin că, din verificările efectuate la faţa locului, nu poate fi dovedit că în această familie ar fi fost comis vreun abuz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite