Medicul Răzvan Trancă a scăpat şi de viol, şi de tentativa de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Răzvan Trancă a fost achitat, ieri, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor şi viol. Răzvan Trancă ar fi violat-o, la 15 februarie 2007, pe Andreea Mocanu, după care ar fi împins-o de la etajul şase al blocului în care locuia.

Andreea Mocanu - minoră la acea vreme - a scăpat doar cu câteva fracturi. Tânăra l-a acuzat pe medic de viol, însă Răzvan Trancă a susţinut că a avut mai multe contacte sexuale cu aceasta, fiind vorba despre o relaţie de iubire.

În legătură cu acuzaţia de tentativă de omor, medicul a susţinut în faţa anchetatorilor că tânăra a alunecat de pe pervaz, şi nicidecum nu a fost împinsă de el.

Tot ieri, judecătorii Curţii de Apel au decis să respingă şi cererea de daune morale şi materiale făcută de Andreea Mocanu, prin care solicita despăgubiri de 300.000 de lei, din care 50.000 de lei daune materiale constând în cheltuielile de spitalizare, recuperare şi tratamentul efectuat de tânără după ce ar fi fost aruncată de la fereastra apartamentului lui Trancă.

Andreea, bună de plată

De asemenea, Andreea Mocanu trebuie să achite 800 de lei cheltuieli de judecată. Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti a fost atacată de avocatul Andreei Mocanu, instanţa supremă urmând să ia o decizie definitivă în acest caz.

Anterior, la data de 29 ianuarie 2009, Tribunalul Bucureşti decisese achitarea medicului de acuzaţia de viol, condamnându-l însă la patru ani cu suspendarea executării pedepsei pentru tentativă de omor calificat şi dispunând ca acesta să-i plătească tinerei daune morale de 50.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite