Medicul estetician al Nicoletei Luciu, reţinut de poliţiştii de la Crimă Organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kasem Abu Bakr, mediatizat după ce a implantat silicoane mai multor vedete din România, a fost reţinut de Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

UPDATE 20.05 Tribunalul Bucureşti nu i-a dat mandat de arestare medicului estetician, acesta fiind cercetat în libertate.

Medicul estetician reţinut pentru evaziune fiscală, Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, ar fi făcut 140 de operaţii de mărire a sânilor, pentru care a cerut între 4.500 şi 7.500 de euro, costurile intervenţiilor nefiind trecute în contabilitate. Prejudiciul adus statului de către medic este de aproximativ 100.000 de euro.

„S-au efectuat percheziţii acasă la suspect şi la contabilul acestuia, în urma cărora suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. În acest moment este audia‟, au precizat, pentru Adevărul, oficiali din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Surse din cadrul instituţiei au declarat că, în 2011 şi 2012, medicul a operat, într-o sală închiriată la un centru medical, aproximativ 140 de femei.Totodată, în timpul cercetărilor, anchetatorii au descoperit mai multe cazuri în care pacientele au fost "mutilate" de medicul Kasem.

Percheziţiile la domiciliul medicului de origine arabă şi contabilului său au avut loc ieri, 12 noiembrie, acesta fiind reţinut marţi dimineaţă.

Numele acestuia a fost făcut cunoscut după ce a implantat silicoane mai multor vedete din România, printre care Nicoleta Luciu şi cunoscutul fotomodel Laurette Atindehou.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite