Medicinista a recunoscut: şi-a înjunghiat clientul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicinista  a recunoscut: şi-a înjunghiat clientul
Medicinista a recunoscut: şi-a înjunghiat clientul

Carmen Bejan a mărturisit ieri că a băgat cuţitul în Trifu Schroth, dar susţine că acesta fusese deja omorât în bătaie de prietenul ei, Sergiu Florea. Studenta şi-a schimbat declaraţiile după ce judecătorii Curţii de Apel au decis ca cei doi să rămână în arest. 

Mai citeşte şi:

Cei doi studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara au fost aduşi ieri în faţa instanţei de la Curtea de Apel unde s-a judecat recursul la decizia de arestare pentru 29 de zile.

Declaraţiile celor doi au coincis în mare parte în privinţa „racolării“ lui Trifu Schroth pentru partida de sex de 500 de euro. „Carmen a sunat victima pentru a se întâlni, nu mai ştiu dacă de pe telefonul meu sau al ei, şi i-a spus să-i aducă şi banii pentru a-şi plăti examenul“ este una dintre mărturiile lui Sergiu Florea. Declaraţiile au început să se contrazică însă în privinţa omorului.

Carmen a susţinut până ieri că studentul a intrat în camera unde ar fi trebuit să se consume partida de amor după ce ea se dezbrăcase. Băiatul ar fi năvălit asupra lui Trifu Schroth, pe care l-a lovit şi apoi l-a înjunghiat. „Când era cu cuţitul deasupra victimei am încercat să îl dau la o parte, dar m-a împins şi m-a ameninţat. Nu am putut să ies afară pe hol ca să cer ajutor pentru că îmi era frică de el şi eram în pielea goală”, a declarat fata în faţa instanţei.

Pe de altă parte, Sergiu Florea a susţinut că, la cererea prietenei sale, a rămas în cameră, ascuns după o perdea, iar când fata i-a cerut clientului să-i arate banii, el nu a vrut şi a trântit-o în pat. În acel moment, Carmen i-a dat cu spray paralizant în ochi şi i-a cerut să intervină. Băiatul susţine că doar i-a dat un pumn lui Trifu, care a căzut.

Între timp, Carmen ar fi luat cuţitul şi l-a înjunghiat pe rrom de mai multe ori în inimă. „Am vrut să îl punem în geamantan, dar nu a intrat, iar Carmen mi-a spus că ei îi place medicina legală, şi să îl tranşăm. Fiecare a tranşat câte un picior”, a declarat studentul. Judecătorii Curţii de Apel i-au trimis în arest pentru 29 de zile.

A lovit cu cuţitul de cel puţin trei ori

După judecarea recursului, procurorii i-au audiat din nou pe studenţii acuzaţi de crima de la Medicină. După mai bine de cinci ore de audieri, Carmen Bejan a recunoscut că ea a fost cea care l-a lovit cu cuţitul pe Trifu Schroth.

„Când am cerut amânarea şedinţei am apucat să stau de vorbă cu amândoi şi le-am spus că este important ca ei să recunoască pentru că pedeapsa este aceeaşi pentru amândoi. Fata a mărturisit că doar ea este cea care l-a lovit cu cuţitul cu Trifu Schroth”, susţine Camelia Ţăranu, una dintre avocatele lui Sergiu Florea.

Schimbarea declaraţiilor fetei este confirmată de surse din interiorul Parchetului, dar şi de către avocata acesteia. „Ea a recunoscut că a folosit cuţitul de trei ori, cu precizarea că, atunci când a folosit acel cuţit, victima ar fi fost deja moartă în bătaie.

Şi băiatul a recunoscut că a bătut victima după ce fata l-a chemat de pe hol că nu s-au înţeles la bani. Cu mai multe detalii o să revenim mâine (astăzi, n.r.)”, a spus avocata studentei, Claudia Cândea.Astăzi, Parchetul Timiş va anunţa oficial dacă se va face o reîncadrare juridică a faptelor celor doi studenţi.

Studenţii criminali nu se mai iubesc

Sergiu Florea şi Carmen Bejan nici măcar nu s-au privit ieri la Curtea de Apel unde cei doi au cerut să fie judecaţi în libertate. În timp ce tânăra a încercat tot timpul să îşi ascundă faţa, Sergiu a apărut în faţa instanţei tuns şi ferchezuit. Cei doi formau un cuplu cunoscut printre colegii de facultate din luna martie.

Mărturiile făcute la audieri şi învinuirile reciproce i-au despărţit însă pe cei doi. În urmă cu două zile, tânăra i-a mărturisit avocatei sale că este dezamăgită de faptul că cel pe care îl iubea o acuză de omor şi nu-şi recunoaşte fapta. 

Crima de la Medicină

Sergiu Florea (20 de ani) şi Carmen Bejan (20 de ani) sunt acuzaţi că, sâmbătă, 1 august, l-ar fi ucis şi apoi tranşat pe Trifu Schroth (65 de ani) în căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara. Tânăra ar fi trebuit să întreţină relaţii sexuale cu Schroth, în schimbul a 500 de euro, în urma unei înţelegeri făcute anterior.

„Dacă în două luni nu se face dreptate, ne facem singuri!“

Aproape 300 de rromi din Europa şi America l-au condus ieri pe ultimul drum pe Trifu Schroth (65 de ani), ucis cu brutalitate în căminul Medicinei. Rromii au venit din Germania, Italia, Spania şi din Statele Unite pentru a participa la îmormântarea judecătorului de stabor ţigănesc. Acasă la Trifu, dar şi pe drumul spre cimitir, femeile l-au jelit pe rrom ore în şir.

Ceremonia s-a desfăşurat potrivit obiceiului penticostal, întrucât soţia şi copiii lui Trifu sunt adepţi ai acestei religii. „Fraţii” acestora s-au rugat pentru mântuirea lui Trifu şi au adus la înmormântare coroane înalte de peste doi metri.

„Avem destui bani să mergem până la Haga“

image

Cortegiul funerar a blocat străzile din Timişoara



Sicriul de lux, în valoare de 12.000 de euro, în care a fost depus trupul neînsufleţit al lui Trifu Schroth a fost transportat cu un camion până la Cimitirul Eroilor din Timişoara. Poliţiştii au însoţit cortegiul îndoliat, întrucât maşinile din alai, cele mai multe de lux, au îngreunat traficul din oraş.

La cimitir, familia lui Schroth şi-a jelit mortul, iar după înmormântare a cerut dreptate. „Avem destui bani ca să ne ducem la Bucureşti, la Uniunea Europeană şi până la Haga pentru dreptate. Nu vrem război, nu suntem barbari, dar trebuie să se facă dreptate! Justiţia trebuie să dea un exemplu şi să facă dreptate”, a spus Lucian, unul dintre nepoţii bărbatului ucis. „Le dăm două luni. Dacă nu se face dreptate, ne vom face singuri! Vom declanşa război împotriva familiilor ucigaşilor”, a adăugat Zlato, un alt nepot. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite