Medicina alternativă câştigă teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicina alternativă câştigă teren
Medicina alternativă câştigă teren

O băimăreancă a scăpat de durerile cumplite ale încheieturilor după ce a făcut un tratament homeopat. După ce a cheltuit sume considerabile pe tratamente alopate, Aurelia Mota a obţinut rezultate uimitoare în urma unor tratamente neconvenţionale.

O băimăreancă de 55 de ani, ce suferea de osteoporoză, a încercat ani la rând tratamentele oferite de medicina convenţională. Ea spune că rezultatele erau vizibile, dar nu de durată şi atunci a apelat la medicina alternativă.

Povestea ei începe acum mai bine de trei ani, când au început să o doară articulaţiile foarte tare. „Nu mai puteam urca scările până la etajul I. Mă dureau genunchii, mâinile, abia mai puteam lucra la calculator”, povesteşte Aurelia. A făcut apoi un blocaj lombar din cauza căruia a fost spitalizată. „Am făcut şi infiltraţii în coloană cu hidrocortizon. A fost bine pentru un timp, dar după circa două săptămâni, durerile au reapărut”, povesteşte ea.

La un moment dat, a citit într-un ziar despre un aparat pentru determinarea densităţii osoase şi a apelat la medicul repsectiv. A început un tratament, după ce diagnosticul de început de osteoporoză a fost confirmat. „Medicamentele mă costau cam 150 de lei lunar şi le suportam foarte greu. Rezultatele însă nu se vedeau”, mai spune ea. La scurt timp, femeia nu a mai putut să mişte un picior. „Pur şi simplu îl târam după mine”, îşi aminteşte ea.

Un alt consult a arătat că are un început de coxartroză. Nu a durat mult şi a păţit acelaşi lucru la un braţ. „Doctoriţa, foarte bună, de altfel, a venit la mine şi mi-a spus că sunt aproape de o semiparalizie, pentru că pur şi simplu nu mai am reflexe la partea stângă. Vestea asta a fost ca o bombă care îţi cade în cap”, spune ea

Trei ani de tratament şi 2.000 de lei cheltuiţi inutil

După ce a cheltuit în jur de 2.000 de lei şi trei ani din viaţă cu  tratamente convenţionale, a aflat de la o colegă despre medicina alternativă. A decis să îl caute pe medicul care i-a fost recomandat. „La prima consultaţie am plătit 80 de lei şi a durat cam două ore”, spune ea. După consultaţie, a vrut să renunţe. „Am crezut că şi-a bătut joc de mine. Mi-a dat acelaşi tip de granule în cinci cutii diferite. Aceau aceeaşi formă, acelaşi gust. Am vrut să le arunc”, spune ea.

Le-a luat, totuşi. „După o lună nu mai aveam dureri, scăpasem de ele şi mă simţeam foarte bine. Iar tratamentul a costat 37 de lei”, mai povesteşte băimăreanca. Ea a continuat tratamentul încă nouă luni de zile, pentru eficienţă maximă. Rezultatul însă spune că a fost uimitor, iar preţul mai mult decât accesibil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite