Timişoara: Jaful ar putea fi mobilul crimei de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Jaful ar putea fi mobilul crimei de la Medicină
Timişoara: Jaful ar putea fi mobilul crimei de la Medicină

Familia bărbatului tranşat la Medicină susţine că tinerii studenţi acuzaţi de omor au încercat să-l jefuiască pe Trifu Schroth, însă atacul a degenerat într-o crimă sălbatică.

CITEŞTE DEZVĂLUIRI DESPRE MOTIVELE PENTRU CARE UNII STUDENŢI DAU ŞPAGĂ LA MEDICINĂ:

Umilinţa şi şpaga studenţilor în birourile profesorilor de la Medicină

CITEŞTE ŞI:

Studenta acuzată de crima de la Medicină află mâine dacă este eliberată din arest

Studenţii ucigaşi de la Medicină au plecat la psihiatru, iar procurorul s-a dus în concediu

Studentul ucigaş de la Medicină promite să nu fugă din oraş

Recursul criminalilor de la Medicină este amânat din cauza unor scrisori pierdute

Ei cred că Sergiu Florea şi Carmen Bejan, aflaţi acum după gratii, au vrut doar să îi fure banii victimei.  Lucreţia Schroth este de părere că soţul ei este victima unui jaf nereuşit.

Ipoteza familiei victimei
„Cred că l-au momit acolo şi au vrut să îl sperie. Să creadă că Sergiu este prietenul gelos şi că Trifu o să pună banii pe masă şi o să plece de frică. Însă nu a fost aşa. Cred că Trifu a ripostat şi apoi s-a întâmplat ceva. S-au complicat lucrurile şi l-au omorât”, a spus Lucreţia Schroth, soţia bărbatului ucis cu mai multe lovituri de cuţit în căminul 1-2 de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara. 

Tinerii sunt acum la Penitenciarul Jilava, iar în aceste zile sunt supuşi unor expertize neuropsihiatrice. Medicii urmează să stabilească dacă Sergiu şi Carmen au avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Ucigaşii îşi pasează crima
Ei au fost arestaţi în 2 august, după ce l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schroth şi apoi l-au pus într-o valiză şi două pungi, în portbagajul maşinii sale, un Mercedes.

Cei doi iubiţi aruncă vina unul pe celălalt, iar pe arma crimei poliţiştii au găsit amprentele ambilor tineri. Fata a refuzat testul cu detectorul de minciuni, după ce într-o primă fază a recunoscut crima.

Portarul Iulian Dogaru, care a anunţat crima, a fost scos „ţap ispăşitor” şi singurul concediat din Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, deşi victima Trifu Schtoru nu a intrat în cămin în timp ce el era de pază. Conducerea universităţii a montat interfon la intrarea în căminul morţii, iar accesul se face acum doar în baza unor cartele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite