Timişoara: Crimă fără precedent în căminul de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b> Timişoara</b>: Crimă fără precedent în căminul de la Medicină
<b> Timişoara</b>: Crimă fără precedent în căminul de la Medicină

Un omor deosebit de grav a avut loc noaptea trecută exact lângă Prefectura Timiş în căminul Universităţii de Medicină.

Citeşte şi:


UPDATE 12.05
Bărbatul tranşat în căminul de Medicină are 65 de ani şi astăzi ar fi fost ziua lui de naştere. Bărbatul, de etnie romă, se numeşte Trifu Schrottu, iar potrivit primelor cercetări acesta venise în căminul de Medicină pentru relaţii sexuale.

ORA 11.35
Potrivit lui Filip Fiat, directorul administrativ al Universităţii de Medicină, în camera în care se presupune că a avut loc crima, locuiesc doi tineri, o fată studentă în anul întâi din judeţul Arad şi un băiat din zona Haţegului.

„Fata locuia în căminul din Complexul Studenţesc, dar a solicitat să stea şi în timpul verii şi pentru că acele cămine sunt închise a primit cameră în căminul de lângă prefectură”, a mai spus Filip Fiat. Potrivit anchetatorilor , principalii suspecţi sunt născuţi în 1989.

Până la această oră au fost căutaţi în două locuri, dar nu au fost găsiţi, fiind căutaţi şi în a treia locaţie. Ambii tineri şi-au închis telefoanele mobile.

"În jurul orei 4.30, portarul de la medicină a observat doi tineri care cărau un bagaj mare. A văzut nişte urme de sânge care duceau la un Mercedes, a anunţat poliţia, iar noi, când am deschis portbagajul, am găsit într-o valiză trupul unui bărbat de 65 de ani. În altă pungă se găseau picioarele lui. Avea în gură un căluş, o cârpă. Autoturismul este înmatriculat în Germania. Tinerii nu sunt de găsit, pentru că au fugit imediat ce au cărat valiza din camera de cămin în maşină. Poliţia încearcă să formze un cerc de suspecţi şi verifică identitatea tinerilor care locuiau în acea cameră", a declarat sâmbătă Sergiu Rus, purtător de cuvânt IPJ Timiş.


Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite