„Căminul 1-2“, bordelul de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Căminul 1-2“, bordelul de la Medicină
„Căminul 1-2“, bordelul de la Medicină

În clădirea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş“, în care a fost tranşat Trifu Schroth, şeful staborului ţigănesc din Timişoara, studentele fac bani din prostituţie.Studentele de la Facultatea de Medicină din Timişoara, care au nevoie de bani, pot practica prostituţia chiar în camerele căminului în care au fost repartizate.

Citeşte cum a evoluat cazul astăzi:

Studenţii măcelari de la Medicină vor să se căsătorească în puşcărie

Timişoara: Universitatea de Medicină a dublat paza în căminul bordel şi pregăteşte alte măsuri de securitate

Timişoara: Studentul acuzat de crima de la Medicină a cerut să fie testat cu detectorul de minciuni

Timisoara: Blestemul de moarte al rromilor baştani loveşte din nou


Citeşte detalii despre cea mai oribilă crimă din Banat:


„1-2“ este o clădire aflată lângă Prefectura Timiş unde medicinistele „finuţe“ şi „apetisante” primesc „domni generoşi“ găsiţi la mica publicitate.

„Generoşii“ sunt aduşi fără probleme în căminul studenţesc; aici nu există interfon, cartele sau camere video. Sunt 235 de camere în care stau aproape 700 de studenţi. Camera 50 a fost locul unde căpetenia de stabor, Trifu Schroth a fost tranşat după ce a refuzat să plătească „prestaţiile“ medicinistei Carmen Bejan.

„Bordelul“, păzit de femeile de serviciu

Căminul 1-2 de la Medicină este păzit de patru portari, care lucrează în două ture. Pe timpul vacanţei de vară,  portarii au liber exact vinerea dimineaţa, când sunt înlocuiţi de femeile de serviciu.

„De paza căminului, vinerea dimineaţa, se ocupă Administraţia şi femeile de serviciu. Asta, pentru că nu sunt mulţi studenţi şi e vacanţă”, declară Filip Fiat, directorul administrativ al căminului.

Portarii sunt avizaţi de Poliţie şi lucrează  vinerea doar în schimbul doi, de la ora 15 la 7. Tocmai în această perioadă, vinerea trecută, Trifu Schroth a stat ore bune în căminul de la Medicină. Nimeni nu a sesizat când a intrat ţiganul de 65 de ani în cămin sau în camera lui Sergiu Florea.

Abia la 12 ore după ce Schroth a fost ucis şi tranşat, portarul a observat că doi tineri cărau un geamantan greu spre o maşină. Pentru că i s-a părut ceva suspect, portarul s-a apropiat de maşină şi a văzut pete de sânge, moment în care a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia.

Căminul, nesupravegheat din dorinţa studenţilor

„Noi am vrut să introducem un sistem de supraveghere video dar am întâmpinat opoziţia studenţilor. Aceştia au reprezentanţi în Senatul Universităţii şi au considerat că aceste camere le vor îngrădi libertatea. Acum vom lua din nou în calcul aceste lucruri. Au mai fost controale şi le vom relua”, a spus Mihai Anastasiu, decan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara.

Contactat de Adevărul, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, Ştefan Drăgulescu, nu prea a fost dispus să discute telefonic. În momentul în care a aflat că solicităm o reacţie la crima petrecută în căminul studenţesc, rectorul Drăgulescu a răspuns apăsat. „Sunt în concediu. Nu ştiu detalii“.

image

De paza căminului, vinerea dimineaţa, se ocupă Administraţia şi femeile de serviciu.

image


Filip Fiat
director administrativ
Cămin „1-2“ Medicină

image


Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii acuzaţi că l-au tranşat pe Trifu Schroth



„Fetele câştigă un ban cinstit“

Căminul din Timişoara şi-a căpătat faimă de bordel după ce, pe coridoarele sale, au început să apară tot felul de indivizi care nu prea aveau nicio legătură cu medicina. „Seara e mereu cineva aici şi îi legitimăm pe cei care intră în cămin. Nu am avut probleme, scandaluri, bătăi. A mai fost câte un chef dar, atât”, spune Iulian Dogaru,unul din portarii căminului.

Studenţii cazaţi în cămin spun că se întâmplă ca deseori domnişoarele ce locuiesc acolo să vină însoţite. „Uite, ea cică face masaje erotice. Mai înainte a venit cu altă maşină şi acum pleacă cu ăsta”, a spus unul dintre studenţii de la căminul doi de la Medicină despre o domnişoară care s-a urcat într-o maşină sport de lux. „Câştigă şi fetele un ban cinstit, fiecare se descurcă cum poate”,  a completat un muncitor care lucrează în zona Căminului 2 de la Medicină.

Trifu Schroth nu a vrut să plătească suma cerută de fată, pentru că era prea mare pentru o partidă de amor în condiţiile din cămin. „Până la urmă era doar o cameră de cămin, iar 500 de euro e destul de mult. Am înţeles că acolo se practică aceste servicii la preţuri de criză”, a declarat Radu Zandomeni, avocatul familiei Schroth. 

Bani pentru examene cu ajutorul „domnilor generoşi“

image

Potrivit declaraţiilor celor doi studenţi medicinişti acuzaţi de tranşarea rromului, Trifu Schroth a fost racolat pentru o partidă de sex de 500 de euro.

„Carmen a sunat victima pentru a se întâlni şi i-a spus să-i aducă şi banii pentru a-şi plăti examenul“, este una dintre mărturiile lui Sergiu Florea. Medicina din Timişoara este una din universităţile în care şpaga pentru examene sau chiar o partidă de sex pentru o mărire de notă au ajuns de notorietate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite