Medicii sunt mulţumiţi de starea lui Cristi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Minculescu este în perioada de refacere după ce a fost operat pentru ultima oară, sâmbătă seară. La ultima intervenţie chirurgicală, profesorii Schlitt şi Piso au hotărât că este momentul oportun pentru a scoate bandajele şi pentru a-i închide abdomenul.

Etapa în care organele se stabilizează s-a încheiat şi nu mai este nevoie de o altă intervenţie chirurgicală, atât timp cât nu intervine o situaţie neprevăzută.

Cristi a fost deconectat de la aparatele care îi uşurau efortul respirator. Doctorii spun că acesta va mai sta la terapie intensivă doar câteva zile, dacă totul merge bine.

Profesorul Piso a declarat că este mulţumit de starea pacientului şi că „totul merge cum trebuie”. În acest timp, Rodica Minculescu a fost mutată de la terapie intensivă, starea ei fiind din ce în ce mai bună.

„Azi dimineaţă s-a sculat la 7.00 şi a sunat-o pe mama, să vină să îl vadă”, povesteşte Florin despre nerăbdarea tatălui său.

Familia s-a reunit ieri după-amiază la terapie intensivă, pentru a-l vizita pe Cristi. Conform spuselor lui Florin, artistul arată din ce în ce mai bine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite