Peru: Medicii au extras din stomacul unui bărbat aproape un kilogram de cuie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurgii dintr-un spital din Cajamarca, din nordul Peru-ului, au extras aproape un kilogram de cuie, monezi şi bucăţi de fier din stomacul unui bărbat de 34 de ani, care s-a prezentat la urgenţe cu puternice dureri abdominale, transmite Efe.

Bărbatul, care suferea de tulburări mintale, a fost internat, vineri, cu dureri puternice în zona abdomenului. În urma unor analize şi radiografii, medicii au stabilit că acesta avea mai multe bucăţi de metal în stomac.

El a suferit o intervenţie chirurgicală ce a durat două ore, medicii scoţând din abdomentul său aproape un kilogram de cuie, monezi de diverse mărimi, bucăţi de fier şi un cuţit mic.

"Nu am mai văzut niciodată ceva de genul acesta. Am operat (oameni, n.r.) pentru multe lucruri, dar astfel de obiecte în stomac reprezintă ceva insolit", a spus chirurgul Carlos Delgado, care s-a ocupat de intervenţia asupra bărbatului.

Starea pacientului este stabilă, iar el se va recupera, a precizat medicul. Delgado a mai adăugat că bărbatul va fi examinat, ulterior, de medici psihiatri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite