Tânăr găsit mort în Masivul Bucegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăr găsit mort în Masivul Bucegi
Tânăr găsit mort în Masivul Bucegi

La o săptămână de la decesul ploieşteanului Alexandru Sorescu, un alt tânăr a fost găsit mort ieri seară, aproximativ în acelaşi loc. Identificarea s-a făcut în cursul nopţii.

Florin D. (22 ani), din Oradea, a fost găsit fără suflare sâmbătă seară, în jurul orelor 19.00, de un grup de excursionişti printre care se afla şi un călugăr de la Mănăstirea Caraiman. Aceştia au alertat o echipă a Serviciului de Salvamont Buşteni, care a pornit în recuperarea trupului neînsufleţit.

 "Era căzut aproximativ în acelaşi loc unde, în urmă cu o săptămână, a fost găsit Alexandru Sorescu, tânărul în vârstă de 21 de ani din Ploieşti. Era la un metru, cel mult doi, distanţă de locul acela. Victima nu era echipată, era în pantofi sport, dar s-a aventurat pe munte. Poate dorea să coboare şi a ajuns în yona respectivă, în Valea Frumoasă. E acolo o săritoare pe care trebuie să ştii să o abordezi. Trebuie să urci puţin, apoi să te întorci, e o capcană", a declarat şeful Serviciului de Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Tânărul nu avea acte de identitate asupra sa, dar în hainele sale a fost găsit un bilet de tren pe ruta Oradea - Buşteni. Poliţiştii au demarat investigaţiile pornind de la acest amănunt şi au stabilit identitatea victimei. Trupul neînsufleţit a fost transportat pentru necropsie la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite