Maşinile primăriei, puse sub sechestru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre maşinile Primăriei Piteşti au fost puse sub sechestru asigurator, după ce piteşteanca Lucia Frâncu (63 de ani) a câştigat în instanţă un proces intentat instituţiei.

Femeia s-a judecat pentru o casă a părinţilor ei, care a intrat în proprietatea primăriei în 1968, pe motiv că nu s-a plătit impozitul. Procesul a început în 2000 şi s-a încheiat după opt ani.

„Terenul şi casa au fost evaluate la 284.000 de euro. Unde au avut părinţii mei casă s-a înălţat un bloc şi nu mai am cum să-mi primesc terenul”, a spus Lucia Frâncu.  Executorul judecătoresc nu a putut sigila şi bunurile din biroul primarului Tudor Pendiuc, întrucât uşa era încuiată.

Punerea sub sechestru trebuia făcută fie în prezenţa lui Pendiuc, fie în prezenţa poliţiştilor. Dar primarul a fost plecat la Bucureşti, iar ofiţerii au părăsit sediul primăriei. „Au venit trei poliţişti, dar după câteva minute au plecat. Mi s-a spus că a fost furat un scuter şi au fost nevoiţi să se deplaseze la faţa locului“, a spus executorul judecătoresc Eugen Fieraru. El va continua executarea silită. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite