Maşini şi vacanţe pentru toate buzunarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

din sport.În Salonul Auto sunt prezente o mare parte din mărcile de top mondial, cu modelele lansate recent, cu preţuri de la 6.000 euro până la peste 100 de mii, noi, dar şi second-hand. Nu

din sport.
În Salonul Auto sunt prezente o mare parte din mărcile de top mondial, cu modelele lansate recent, cu preţuri de la 6.000 euro până la peste 100 de mii, noi, dar şi second-hand. Nu lipsesc piesele de schimb, echipamentele, accesoriile, firmele având preţuri reduse în expoziţie.

Prefectul, fascinat de limuzine
Prezent la deschiderea festivă, prefectul Alin Tişe a observat cu regret absenţa Daciei, dar a privit cu plăcere majoritatea limuzinelor de lux, conversându-se îndelung cu foştii săi colegi consilieri locali, Nicoleta Postolache şi Alin Cordoş, reprezentanţi ai unor firme de vânzări. Deşi este posesorul unui VW Passat din 2002, prefectul a zăbovit îndelung la standurile Mercedes, BMW şi Hyundai şi ne-a mărturisit că ar prefera un Audi A8. Tişe a dovedit că e la curent cu aventurile pasionaţilor de viteză, ştiind întâmplări cu Audi A8, cum e cea mai recentă, când un timişorean a fost surprins de radar, cu peste 280 km la oră.

Campionii şi-au prezentat noua maşină de concurs
După inaugurarea oficială a manifestării, a fost prezentată noua maşină de concurs a echipajului campionilor naţionali en titre, Bogdan Marişca-Sebastian Itu, şi sponsorul local Banca Transilvania.
Marişca ne-a dezvăluit că maşina sa, un Mitsubishi EVO Lancer IX, cu care speră să urce din nou pe podium, a înghiţit peste 100 mii euro. Clujenii participă, în această săptămână, la Raliul Braşovului, iar la începutul lunii iunie vor concura în Raliul Acropole din Grecia, alături de campionii Ungariei, Sloveniei şi Cehiei. În secţiunea dedicată vacanţelor, firmele de turism se întrec cu oferte din cele mai tentante, atât pentru vară, dar cât mai ales pentru zilele libere de 1 Mai şi Paşte.
Preţurile sunt diverse, de la doar 96 euro pentru o săptămână în Grecia, la peste 1.000 de euro în China.

Oferta, accesibilă pentru elevi
La oferta accesibilă pentru elevi concurează o pensiune din Apuseni, de lângă Padiş. După cum ne-a declarat Dorina Vinţe, care se ocupă cu soţul şi fetiţa de administrare, cele peste 100 de locuri în căsuţe de lemn au fost amenajate cu credite bancare. Energia electrică şi-o asigură dintr-un baraj amenajat, zona nefiind electrificată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite