Maşini frumoase, dar scumpe în centrul Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşini frumoase, dar scumpe în centrul Băniei
Maşini frumoase, dar scumpe în centrul Băniei

Automobilele expuse pe A.I. Cuza li s-au părut inaccesibile craiovenilor

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a deschis astăzi ediţia de toamnă a Salonului Autoshow Oltenia pe strada A.I. Cuza din Craiova (zona cuprinsă între Universitate şi Primărie). Principalii dealeri auto din oraş îşi expun până mâine seară automobilele, spre deliciul publicului. 

„Încercăm în aceste două zile să surprindem publicul craiovean cu modele de automobile ale dealerilor care şi-au anunţat prezenţa. Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de cai-putere, atât celor care admiră modelele din categoria de lux, cât şi celor mai puţin pretenţioşi“, a declarat Virgil Boboc, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia.

Craiovenii au dat iama în centru

În prima zi a târgului auto, principalii dealeri de automobile şi-au afişat modelele. În centru au fost expuse publicului maşini marca Volkswagen, Honda, Suzuki, Chevrolet, Mazda, Dacia, Nissan, Citroen, Opel, BMW, Ford, Mercedes, Audi şi Renault.

Oltenii au venit încă de la primele ore ale dimineţii să admire bolizii. Unii dintre ei au vrut doar să vadă maşinile de zeci de mii de euro. „Eram în trecere şi am văzut maşinile. Sunt pasionat de cai-putere, am un Golf V şi chiar eram curios să văd ce automobile au fost expuse. Arată foarte bine maşinile, în special cele cu motoare foarte puternice. Ele sunt preferatele mele“, ne-a declarat Claudiu Munteanu, de 25 de ani.

„Noi am venit mai mult să ne uităm“

Alţi craioveni au venit cu gândul să îşi achiziţioneze o maşină. „Am văzut aproape toate modelele. Într-adevăr sunt maşini foarte frumoase, dar şi scumpe. Noi am venit mai mult să ne uităm de o maşină pe care să o cumpărăm. Vrem ceva la 10.000 de euro. Să fie spaţioasă pentru o familie numeroasă“, ne-a spus Ovidiu Angheli de 38 de ani.

La o oră de la deschidere, dealerii nu vânduseră nicio maşină, oamenii preferând doar să se uite sau să testeze piaţa auto. „Ne uităm, că asta nu costă bani. Sunt destul de scumpe maşinile, mai ales pe criza asta. Deocamdată ne orientăm. După aceea consultăm portofelul şi ne ducem direct la dealer şi cumpărăm“, a comentat zâmbind Ene Petrache, de 29 ani. Cele mai scumpe maşini expuse în centru ajungeau şi la 60.000 de euro, iar cele mai ieftine modele puteau fi achiziţionate cu 8.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite