Hunedoara: Maşină de poliţie făcută praf din cauza unui uituc şi a unei şoferiţe prea grăbite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Maşină de poliţie făcută praf din cauza unui uituc şi a unei şoferiţe prea grăbite
Hunedoara: Maşină de poliţie făcută praf din cauza unui uituc şi a unei şoferiţe prea grăbite

O maşină de poliţie a fost implicată în această dimineaţă într-un accident de circulaţie la Hunedoara. Poliţiştii urmăreau o maşină pe care proprietarul a declarat-o furată pentru că a uitat unde o parcase.

Plecat în misiune în urma unui apel de urgenţă la 112 care anunţa furtul unui automobil, un echipaj  de poliţie a intrat violent într-un Fiat Stylo ce nu a acordat prioritate la semnalele sonore şi luminoase. 

Accidentul s-a petrecut duminică în Hunedoara la intersecţia străzilor Republicii cu Libertăţii, în dreptul fostei cantine a combinatului. 

 În urma impactului dintre cele două maşini, Fiat-ul s-a dat peste cap, oprindu-se pe capotă.  Ambele pasagere a acestuia , mamă şi fiică, au avut şansă suferind doar leziuni uşoare. Cele două femei se află la spital în afară de orice pericol.

În maşina poliţiei nu s-au înregistrat victime. Ambele maşini au fost însă serios avariate.


Totul a pornit de la un uituc


Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt la IPJ Hunedoara, echipajul de poliţie implicat în accident se afla într-o misiune de identificare a unui automobil declarat furat în cursul dimineţii de duminică.  “O femeie a anunţat la 112 că unchiului său I s-a furat maşina, un Daewoo Cielo, cerând ajutor pentru depistarea automobilului. Imediat poliţiştii au intrat în dispozitiv cu mai multe echipaje printre care şi cel implicat în accident. Culmea este că după producerea evenimentului rutier, aşa-zisul păgubit s-a prezentat la Poliţie anunţând că şi-a regăsit maşina. Uitase unde şi-o lăsase cu o seară înainte”, spune Bogdan Niţu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite