Maşina poate fi avans pentru „Prima Casă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina poate fi avans pentru „Prima Casă“
Maşina poate fi avans pentru „Prima Casă“

La evenimentul dedicat programului guvernamental, cea mai ieftină garsonieră din Capitală a fost prezentată la 26.000 de euro. Oferte pentru toate buzunarele la primul târg dedicat programului „Prima Casă“. Vizitatorii nu s-au lăsat aşteptaţi şi au venit în număr mare pentru informaţii.

Mai citeşte şi:
Ce oferte au băncile pentru „Prima Casă“?
Prima Casă va fi una nouă sau una veche?
"Prima Casă" a ieftinit în medie cu 13% apartamentele cu 3 camere, în al doilea trimestru

Timişoara: După „Prima casă” şi „Primul siloz” , Guvernul pregăteşte „Prima fermă”

Cea mai inedită ofertă prezentată la târg - de către compania Mihtrans - este o casă spaţioasă, de 200 de metri pătraţi construiţi, dintre care 40 de metri pătraţi constau într-o terasă, plus 176 de metri pătraţi de teren. Preţul acesteia: doar 55.000 de euro la roşu, iar în cazul în care clientul îşi doreşte această casă finisată preţul final ajunge la 83.000 de euro.

„Oferim acest preţ pentru că nu avem niciun fel de adaos la preţul de construcţie, pentru că şi noi aveam parteneri cu care construim la un preţ foarte bun“, declară Theodor Mihăilescu, investitor al ansamblului. Aceeaşi companie poate accepta şi maşina personală ca şi avans pentru casă.

„În acelaşi timp, dacă deţii deja un imobil putem face schimb, respectiv se evaluează imobilul respectiv, îţi dăm casa la noi în ansamblu şi mai dai diferenţa, dacă este cazul“, explică Mihăilescu.

Pe timpul târgului, ce se desfăşoară în aceste zile la Palatul Copiilor din Bucureşti, această casă are şi o reducere: cine cumpără o astfel de casă finisată beneficiază de un preţ total de 80.000 de euro. Acest tip de casă, plus alte tipuri de case individuale, înşiruite laterale şi înşuruite simple se regăsesc în ansamblul Poiana Florilor din Bucureşti.

Casă doar cu buletinul

Printre alte oferte atractive se numărau garsoniere de aproximativ 26.000 de euro, în cartierul Berceni din Bucureşti, sau apartamente cu două camere de 34 de metri pătraţi la 26.000 de euro.

În acelaşi timp, la târgul „Prima Casă“ au fost dezvoltatori care acordau casă doar cu buletinul. Dezvoltatorul Dor-Ze invest oferă apartamente cu două şi cu trei camere doar cu buletinul, fără a avea nevoie de alte acte, adeverinţe de salariat sau carte de muncă. „Explicaţia pentru strategia noastră este simplă. Putem oferi case în acest mod, pentru că apartamentul este ipotecat la rangul întâi în favoarea dezvoltatorului, aceasta este garanţia noastră“, declară Zeev Shenhav, directorul firmei.

Vizitatorii păreau agitaţi încercând să găsească oferta cea mai potrivită pentru ei. „Vreau un apartament de două camere prin Programul Prima Casă; este încă devreme, voi mai veni şi mâine, dar cred că am găsit ceea ce am nevoie“, spune Marian Dănciulescu, unul dintre vizitatorii târgului.

Organizatorii aşteaptă peste 11.000 de vizitatori în aceste trei zile de târg, la care sunt prezenţi 56 de expozanţi. „Estimăm că se vor vinde în cadrul acestui târg aproximativ 250-260 de unităţi locative”, susţine Sorin Săraru, organizatorul târgului.

Discount

Expozanţii au promoţii doar în cele trei zile de târg. Dezvoltatorul ansamblului Cosmopolis din zona de nord-est a Capitalei, Opus Land, a venit cu una dintre cele mai mari reduceri, de până la 15% la cumpărarea unui imobil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite