Galaţi „Mascaţii” au intrat în palatele din ţigănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi „Mascaţii” au intrat în palatele din ţigănie
Galaţi „Mascaţii” au intrat în palatele din ţigănie

În urma acestor descinderi au fost confiscate maşini, calculatoare, dar şi o cantitate impresionantă de bijuterii din aur

„Liniştea” cartierului ţigănesc din Iveşti a fost perturbată sâmbătă seară de o acţiune a Poliţiei, ce a vizat depistarea persoanelor urmărite şi infracţiunile de natură economică


Sâmbătă seară, Serviciul de Intervenţie Rapidă a descins printre palatele cu turnuleţe din Iveşti, cu scopul de a identifica persoanele urmărite şi bunurile provenite din infracţiuni.

„Mascaţii” au intrat în cinci case, pe care le-au întors literalmente cu susul în jos. Pirandele au avut destul de multe de obiectat în momentul în care lucrătorii de Poliţie au scotocit inclusiv în sobe, aici fiind găsite mai multe acte de identitate false, acte de proprietate false, dar şi alte bunuri, a căror provenienţă nu a putut fi stabilită.

 Subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, a declarat: „Ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude împreună cu lucrătorii Serviciului pentru Intervenţii Rapide au descins în comuna Iveşti, judeţul Galaţi, în vederea identificării mai multor persoane care se sustrag urmăririi penale, a bunurilor provenite din săvârşirea de infracţiuni, precum şi a recuperării prejudiciilor în mai multe dosare penale instrumentate de ofiţerii acestui serviciu. Astfel, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lieşti, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare la imobile unde se deţineau date că sunt înregistrate societăţi fictive sau în care sunt falsificate documente. Au fost identificate 12 persoane care se sustrăgeau cercetărilor. Acestea au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări”.

Poliţiştii au mai confiscat şi cinci calculatoare, un kilogram şi jumătate de bijuterii din aur, dar şi mai multe maşini, a căror provenienţă nu putea fi dovedită. Toate bunurile ridicate au fost duse în locaţii sigure, pentru a nu putea fi înstrăinate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite