Masajul erotic, un răsfăţ de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar moldovenii cu dare de mână îşi mai permit să calce pragul saloanelor de masaj oriental din oraş. Patronii acestor afaceri spun că le-a scăzut profitul şi că regretă vremurile de altădată, când aveau clienţi din toate categoriile, de la oameni de afaceri până la muncitori.

În capitala Moldovei funcţionează, cu forme legale, trei saloane de masaj erotic. Zeci de clienţi le trec zilnic pragul, de la afacerişti şi şefi de instituţii, până la magistraţi. Patronul unui salon aflat într-un cartier central spune că afacerea sa suferă din cauza crizei.

„Înainte erau cel puţin cinci clienţi pe zi, printre care şi câteva persoane care lucrau pe şantier, deci nu aveau venituri foarte mari”, îşi aminteşte Sergiu, întreprinzătorul, care a ţinut să rămână anonim, pentru că are şi alte afaceri.

Sergiu şi-a prezentat punct cu punct oferta, insistând că o condiţie esenţială pentru reuşita „stabilimentului” este discreţia. Salonul este „camuflat” într-un bloc de apartamente, iar uşa de la intrare nu se deosebeşte cu nimic de celelalte.
Clientul care sună este întâmpinat de trei fete îmbrăcate provocator care îl servesc cu cafea şi îl invită să o aleagă pe una dintre ele. Fata îl invită pe client, politicos, să treacă pe la duş, apoi îl întinde pe o saltea într-o încăpere cu lumânări parfumate aprinse şi aşezate direct pe podea.

Tânăra îşi plimbă agale palmele pe spatele clientului, explicând în ce constă „tratamentul”. „La început îi fac masaj de relaxare, apoi mă voi ocupa de zona genitală până când atinge punctul culminant al plăcerii.

Dacă doreşte, la final, putem face duş împreună. Nu avem voie să facem sex şi nici nu-l las să pună mâna pe mine”, subliniază Alina, maseuza. Întregul „tratament” costă 150 lei, iar pentru 50 lei în plus, tânăra oferă şi un masaj „corp la corp”, adică se dezbracă complet şi masează clientul cu propriul trup.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite