Buzău: Masaj de slăbire şi înfrumuseţare la 4 U

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Masaj de slăbire şi înfrumuseţare la 4 U
Buzău: Masaj de slăbire şi înfrumuseţare la 4 U

Salonul de masaj şi înfrumuseţare 4 U este singurul loc în care buzoienii se pot relaxa cu adevărat.

Pe lângă relaxare, doamnele complexate de silueta lor pot pierde şi kilogramele în plus. 4 U vă oferă cele mai moderne aparate de slăbit şi tonifiere la preţuri convenabile. Aparatul Excel Pro este destinat terapiilor faciale şi corporale. Este singurul aparat de recuperare medicală în clinicile din străinătate, tonifică muşchii şi stimulează fertilitatea.

 Cel de-al doilea aparat minune este Lipo M 6 şi are programe speciale dedicate frumuseţii pielii delicate a feţei, gâtului şi bustului. Acesta ajută la diminuarea ridurilor şi se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Cel mai modern aparat de înfrumuseţare este Mezohealth, care tratează ridurile, redă fermitatea pielii, tonusul muscular  şi luminozitatea. Acesta elimină petele pigmentare, celulita, vergeturile, remediază cazurile de capilare sparte.  De asemenea la salonul 4 U buzoienii îşi pot îmbunătăţi circulaţia sanguină sau durerile de articulaţii cu ajutorul detoxifierii externe care îndepărtează toxinele prin tălpi.

 Aceasta este o cale foarte eficientă de a elimina acumulările de toxine, indiferent de regiunea corpului în care ele ar fi localizate. „Clientele mele s-au arătat foarte mulţumite de împachetările cu guarana. După o singură şedinţă de acest gen, au pierdut trei centimetri în talie, dar şi câteva kilograme”, ne-a spus Mihaela Stanciu, cea care a avut ideea de a înfiinţa un astfel de salon şi în Buzău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite