Marinarii români răpiţi în aprilie vin acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul de 10 italieni, cinci români şi un croat, luaţi ostatici de către piraţii somalezi la 11 aprilie de pe remorcherul italian „Buccaneer“, au fost eliberaţi, a anunţat printr-un comunicat, duminică seara, Ministerul Afacerilor Externe de la Roma.

În prezent, remorcherul se îndreaptă spre portul Djibouti (Cornul Africii). Cei cinci marinari răpiţi sunt din Constanţa şi din Bucureşti. Până ieri, se cunoştea doar identitatea constănţenilor: Nicuşor Marinescu (inginer-şef), Adrian Gâlcă (ofiţer de punte), Dorel Gheorghe (montator) şi Marius Aragea (pilot).

Soţia lui Marius Aragea a declarat ieri că a vorbit deja cu soţul ei. „Am vorbit cu el la telefon şi mi-a spus că este bine, sunt pe drum şi aşteptăm să-i vedem pe toţi acasă“, a spus Nicoleta Aragea (32 de ani), soţia pilotului de pe Bucaneer.

De asemenea, fiul lui Dorel Gheorghe este nerăbdător să-şi revadă tatăl întors acasă. „A vorbit cu mama la telefon şi a asigurat-o că totul este în ordine. Se vor întoarce acasă peste o săptămână“, a declarat Andrei Gheorghe (20 de ani), fiul montatorului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite